Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Opskrbite se mineralima!

Tvrtka Amway hrvatskom tržštu predstavlja Mineralne paketiće magnezija i cinka – dodatke prehrani koji opskrbljuju tijelo prijeko potrebnim mineralima. Njihovo inovativno pakiranje čini ih jednostavnim za korištenje, a gotova zrnca magnezija ili cinka mogu se konzumirati bez vode – bilo gdje i bilo kada. Mineralni paketići savršeno će se uklopiti u moderne, užurbane stilove života, a oduševit će i one koji ne vole tablete ili druge oblike dodataka prehrani.

Današnji tempo života najčešće ostavlja malo vremena za razmišljanje o prehrani i zdravlju, a rezultira umorom, gubitkom energije i slabljenjem imuniteta. Upravo su magnezij i cink životno važni minerali koji su u takvim situacijama potrebniji no ikad. Osim što opskrbljuju tijelo dnevnom dozom magnezija ili cinka, Amway mineralni paketići osvježit će fantastičnim voćnim okusom limuna ili naranče te oduševiti jednostavnom i brzom primjenom.
Mineralni paketići magnezija
Magnezij je neophodan mineral koji doprinosi normalnom radu živčanog i mišićnog sustava, a pomaže i u smanjenju umora i iscrpljenosti. Amway mineralni paketići magnezija osvježavajućeg su okusa limuna, a svaki sadrži 375 mg magnezija što je preporučena dnevna doza. Mogu se konzumirati u svako vrijeme, a posebno su prikladni za zaposlene osobe zahtjevnog ili vrlo aktivnog životnog stila, žene, sportaše i sportašice, umorne osobe i osobe bez energije, kao i za odrasle osobe iznad 60 godina koje imaju smanjenu sposobnost apsorpcije magnezija.
Mineralni paketići cinka
Cink je važan za vitalnost tijela jer jača imunološki sustav te obnavlja kožu, kosu i nokte. Svaki Amway mineralni paketić cinka sadrži 10 mg cinka, odnosno preporučenu dnevnu dozu te je odličnog okusa naranče i limuna. Mineralni paketići cinka mogu se uzimati bilo gdje i bilo kada, a posebno su namijenjeni zaposlenim osobama zahtjevnog životnog stila, trudnicama i dojiljama, osobama koje žele spriječiti prehlade te osobama koji žele zdravu kožu. Prikladni su i za vegetarijance.
PreporučenamaloprodajnacijenaMineralnih paketića magnezija i cinka:157,63HRK (30 paket).
Ovaj  proizvod  kao  i ostali  proizvodi  tvrtke  Amway  mogu  se  nabaviti  isključivo putem  Amwayevih nositeljaposla(ANP).Zavišeinformacijaposjetite www.amway.hr.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *