Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

NYE Croatia Festival nagrađuje grupnim popustima na ulaznice!

NYE Croatia Festival daleko je najveći event u Hrvatskoj koji se sprema na posebnu novogodišnji noć i dan poslije kao najveća i jedina prava repriza dočeka. U 2 dana Playground NYE Croatia Festival ugostiti će preko 20 DJeva uključujući healdinere poput Thomas Golda, Mark Knight-a te mnoge druge svjetski poznate Dj-eve.

U prodaji su early bird ulaznice su rasprodane, a organizator je danas najavio i grupne popuste na ulaznice za sve koji dolaze u većim skupinama. Regularne ulaznice biti će dostupne u kombinaciji 4 + 1 GRATIS dok će VIP ulaznice biti dostupne u kombinaciji 5 + 1 GRATIS. Ova akcija dostupna je za ulaznice za oba dana ili pak samo za doček Nove godine dok svi koji žele posjetiti reprizu morati će kupiti dvodnevne ulaznice.

Banner 1900x790

Regularne ulaznice uključuju upad na festival za oba dana ili samo za doček, ovisno koji ulaznicu preferirate, dok VIP ulaznice (5+1) osiguravaju upad u 3 odvojena VIP prostora na 2 stagea, 3 gratis boce po izboru, hranu za vrijeme eventa te rezervaciju stola.

Organizatori su potvrdili dolazak velikog broja stranaca a ponajviše onih iz Engleske koji privatnim letovima dolaze na festival. Predviđa se da bi na eventu moglo biti i do 5000 ljudi stoga požurite po svoju ulaznicu još danas jer je broj ulaznica ograničen radi kapaciteta Boćarskog doma.

Uz festivalske ulaznice organizatori su otvorili prijave za party buseve iz Splita i Rijeke, a sve informacije možete pogledati na njihovoj web stranici klikom OVDJE.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima ENTRIO ili putem web stranice organizatora koju možete posjetiti OVDJE.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *