Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Najbolje od hrvatskog dizajna u Britanskom top modelu

U Velikoj Britaniji 11. veljače emitirana je epizoda popularne britanske reality TV emisije Britain’s Next Top Model koja je snimana u Zagrebu u listopadu prošle godine sa hrvatskim modnim protagonistima u glavnoj ulozi!

IMG_5600 - Copy

Naime, od 2. do 4. listopada 2015. godine, produkcijski tim koji broji 27 članova boravio je u glavnom gradu Hrvatske gdje su snimali epizodu koja se emitirala 11. veljače uz visoku gledanost, a domaća će je publika moći pogledati putem linkova koje donosimo.

Natjecateljice su u Zagrebu sudjelovale na modnoj reviji u produkciji Viktora Drage, koji je odabran od strane produkcije mjesecima ranije kao istaknuti predstavnik domaće modne scene.

diva040_dap_021015

VIKTOR_HILLARY

MODELS

Snimanje je u strogoj tajnosti odrađeno u sklopu izložbe Diva Style Dolls koja se 2. listopada 2015. godine održala u Umjetničkom paviljonu, gdje su djevojke nosile modele domaćih modnih dizajnera, a cijeli je koncept  izazvao oduševljenje kod britanske modne legende, novinarke i članice žirija Hilary Alexander koja nije mogla suspregnuti emocije i riječi hvale za cijeli projekt.

Drugi dio zadatka bilo je modno snimanje koje se odvilo 3. listopada na Dolcu u kreacijama Hippy Gardena što im je, ujedno, predstavljalo i pravi izazov jer su se morali znati snaći u vrevi gradske tržnice subotom.

Podsjećamo, Zagreb je izabran između nekoliko egzotičnih destinacija, kao moderno i atraktivno odredište koje je spremno odgovoriti na sve izazove, a Turistička zajednica grada Zagreba pregovore za snimanje te emisije započela je još u siječnju prošle godine. Popularnost emisije Britain’s Next Top Model te visoka gledanost na jednom od najznačajnijih emitivnih tržišta, odlična su platforma za dodatnu promociju Zagreba mladoj i urbanoj publici željnoj novih iskustava koje im naš glavni grad može ponuditi.

„Prije svega zahvaljujem Turističkoj zajednici koja me preporučila produkciji Britanskog top modela prilikom njihove prve posjete Zagrebu. Sve ostalo bio je lak zadatak i užitak. Zagreb je lokacijski imao stvarno puno toga za ponuditi, a ja sam pokušao projektom predstaviti što veći broj domaćih dizajnera Britanskoj publici. Ovo je sjajna promocija Zagrebu i Hrvatskoj, a naravno i hrvatskoj modnoj sceni“, rekao je Viktor Drago, kojem ne prestaju stizati poruke od strane prijatelja i poznanika koji su imali prilike vidjeti upravo emitiranu epizodu Britanskog top modela!

Uz Turističku zajednicu grada Zagreba, treba istaknuti i zahvaliti ostalim partnerima na projektu, a to su: Croatia Airlines, hotel Esplanade Zagreb, hotel Double Tree by Hilton te Umjetnički paviljon.

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *