Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Muškarci vs. golotinja

Drage naše, možda ste mislile da dobro poznajete muškarce, ali duboko u sebi znate da se svakome od njih vrte po glavi svakakve sitnice kada ste gole. Donosimo vam deset stvari o kojima muškarci konstantno razmišljaju dok ste potpuno gole.

1. Ta kamera dovoljno ne izražava njezinu ljepotu

Jeste li se ikada dopisivali sa dragim na internetu i odlučili malo začiniti stvari pred kamerom? On ne misli na to da li vam gaćice pristaju uz grudnjak niti imate li koji kilogram viška. Potajno, on žudi da se skinete i zagolicate mu maštu!

2.  Jesam li sve obavio?

Priprema za spoj izgleda nekako ovako: Popio samo jedno pivo? Da. Uzeo pepermint? Da. Poigrao se da izbjegnem napetost? –Da!

3.  Što to ona nosi?

Molim teee, nemoj odjenuti onu debelu, tri broja preveliku vrećastu majicuuuuu!

4.  Seksi!

Smisleno planirano pijete kavu u kafiću  blizu njegovog stana, gleda vas u oči i ostavlja dojam kao da vas pozorno sluša, čak i ubacuje koju riječ u razgovor, a zapravo vas je u glavi skinuo već stotinu puta.

5.  Uska majica

Ukoliko imate na sebi usku majicu bez grudnjaka ili neki sportski top, nemojte se previše nadati suvislom razgovoru. Sam obris vaše bradavice otjerao ga je mislima u sasvim perverzne vode.

6.  Tetovaža

Sjedite na kauču, ljubite se, mazite, majice lete po cijelom stanu a  odjednom na vašem trbuhu ili leđima izviri tetovaža sa tuđim imenom. On je zbunjen, pomalo ljut, povrijeđen. Misli poput „Tko je on? „ i „ Što su imali?“ – sigurno mu neće dati mira.

7.  Plahte

Zahuktala se situacija i spremni ste za idući korak – seks. Njemu će zasigurno kroz glavu proći činjenica da i nije siguran kad je zadnji puta promijenio plahte i osjeća li se tuđi parfem na jastucima.

8.  Grudi

Male ili velike, prave ili estetski obrađene – većini je muškaraca sasvim svejedno, dokle god im dozvolite da se s njima pozabave.

9.  Fokus

Iznimno je teško biti blizu nekoga tko Vas privlači i koncentrirati se na oči ili ono što ona govori. Neki će se skulirati, a neki hrabro „krenuti u napad“. Budite spremne!

10.  Trbuh

 

Ukoliko on nema pločice, neko će se vrijeme truditi da uvlači trbuh, izbacuje prsa ili napinje mišiće, a kad se opusti, shvatit će da je najbolje da ga prihvatimo takvog kakav je, i biti sav svoj.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *