Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Modni vremeplov: ELFSi oduševili povratkom u lude ’70-e

ELFS_42Revija modnog dvojca ELFS, za koju se i ovaj put tražila pozivnica više, izazvala je ovacije publike četvrtog dana BIPA FASHION.HR-a. Već drugu sezonu zaredom ELFSi su nastupili pod pokroviteljstvom Perwolla, a predstavili su kolekciju za aktualnu sezonu jesen/zima 2015./16. Inspirirani sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, na bogatoj scenografiji kojom je dominirao vrtuljak – mnogima omiljena zabava i sjećanje iz djetinjstva – ELFSi su pokazali uzbudljivu modnu priču. Iz prvog reda pratile su je brojne poznate obožavateljice: Lejla Filipović, Jelena Perčin, Borna Rajić, Mirjana Mikulec, Snježana Mehun, Andrea Andrassy, Ivana Mišerić, Ecija Ivušić, Edita Misirić, Antonija Stupar Jurkin, Iva Šarić Leko, Ivana Nanut, Sementa Rajhard, Maja Cvjetković i brojni drugi.

Nova sezona donosi sasvim novo lice ELFSA. Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić napravili su stilski zaokret, a naglasak je na pročišćenim i elegantnim komadima. ELFS djevojka u novoj kolekciji je odrasla i zakoračila u ženstvenije vode. Kako sami kažu, glavnu ulogu u novoj kolekciji ima drska štreberica. Na pisti su ovog puta dominirale crna te boje jeseni – bež i smeđa – a tu je i prepoznatljivi cvjetni print na haljinama. Novitet u kolekciji je korištenje imitacije brušene kože koje dizajneri koriste za više tipova haljina i suknji te za hlače. Samouvjerena ELFS djevojka zna kako ti komadi jednako dobro funkcioniraju u dnevnim i u večernjim prilikama.

Za posebne prigode dizajneri ipak ostaju vjerni klasici, crnoj boji i čipki koje su sinonim zavodljivosti i elegancije te su udahnuli novi život maloj crnoj haljini. ELFS djevojka u ovoj je sezoni postala dama. Dio kolekcije za muškarce zadržao je ipak dozu opuštenosti, a dominiraju prepoznatljivi duhoviti ELFS printevi na majicama te udobne trenirke, traperice i tople jakne za zimske dane.

Posljednjeg dana BIPA FASHION.HR-a, u subotu 31. listopada, na rasporedu su revije Ivice Skoke, Borisa Banovića, Ana Marie Ricov, Zorana Aragovića, Marine Obradović te Ivice Klarića.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *