Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Massimo: Ispod nekog drugog neba

Pogledajte novi Massimov videospot „Ispod nekog drugog neba“, koji najavljuje dugoočekivani Massimov studijski album „Jedan dan ljubavi“ te veliki, tradicionalni koncert za zaljubljene koji će se u subotu, 14.2. održati u Domu sportova u Zagrebu.

Spot je sniman krajem prosinca u Konjičkom klubu Trajbar Team u Zaprešiću, pod redateljskom palicom Andreja Korovljeva. Bajkovita šumska lokacija u Zaprešiću za trenutak je udahnula život Massimovoj potrazi za djevojkom na konju. Da li je ona stvarna ili samo prikazanje? Gospođica Snježana Beljan jašući na šampionskom konju Alando postala je ta neuhvatljiva dama. Za potrebe snimanja Massimo se premišljao o tome da se popne na pleća tih plemenitih grla: “Gledajući ove riđane i vrance, kako predano slušaju svaku komandu svojih vlasnika, jasno da sam osjetio želju da i sam probam uzjahati. Ali kako smo svi svjedočili padu trenera s jedne nestašne arapske kobile ipak sam odlučio ne riskirati. Ipak sam pri kraju rada na novom albumu, i u pripremama za koncertnu turneju, pa mi se činilo neozbiljnim riskirati neku ozljedu. Zadovoljio sam se uživanjem u društvu tih otmjenih životinja.”

massimo_

Uz Massima u spotu glumi dio njegovog pratećeg benda: Marko Matošević, Robert Vrbančić i Aleksandar Ismailovski, te autor pjesme “Ispod nekog drugog neba” – Predrag Martinjak. Gospođica Snježana Beljan jašući na šampionskom konju Alando postala je neuhvatljiva dama, a kroz šumu Massima prati kobila Chanell.

Inače, Massimo je već peti put zaredom nominiran za najglamurozniju osobu. A svoj glas možete dati ovdje: Krenulo je ON LINE glasovanje za najglamuroznije osobe.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *