Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Marina Mamić – umjetnica svjetskih razmjera

424491_589683041057876_65807525_nPredstavljamo vam Marinu Mamić, umjetnicu za koju je samo pitanje trenutka kada će se vinuti u sam vrh svjetskih make up artista.

Marina je samouka djevojka koja se make upom počela baviti sasvim slučajno. U posljednjih je mjesec dana svojom sposobnošću da vas transformira u koju god osobu poželite postala medijska senzacija u Hrvatskoj.

Kako Marina sama kaže, tu nije riječ o nekoj velikoj znanosti. Većina stvari koje Marina koristi nalazi se u njenoj toaletnoj torbici. I sami se možete uvjeriti u istinitost tih riječi gledajući modni make up edotorijal koji je Marina radila za Glamour.hr gdje je doslovno koristila šminku isključivo iz vlastite toaletne torbice.

Marinina je velika želja okušati se na filmskom platnu i izvan Lijepe naše. Smatra da bi školovanjem u inozemstvu dodatno usavršila svoj talent te tako postala jedna od ponajboljih vizažistica u svijetu.

Marinine su transformacije već objavile mnoge televizijske kuće predstavljajući je kao “čudo od djevojke” koja može sa šminkom napraviti što god poželite. Sve je počelo tako što je Marina svoje transformacije postavila na Youtube. Od tad kreće njena medijska eksponiranost u Hrvatskoj, a njeni joj fanovi iz dana u dan postovima zatrpavaju Facebook stranicu.

Marina Mamić odradila je kampanju za prvi “Zagreb IN Style” i nimalo ne sumnajmo da će Marina svojim kistom i ovoga puta ispričati zaista predivnu priču, dok će Glamour.hr ekskluzivno predstaviti snimke sa snimanja.

Marinina je sestra Katarina Mamić, mlada i supertalentirana dizajnerica čije vrijeme tek dolazi.

Zaključak?

MAMIĆI RULE THE WORLD!:)

Alen Ljubić

2 Responses to Marina Mamić – umjetnica svjetskih razmjera

  1. Amy Veljača 13, 2013 at 10:23 pm

    Ova cura je divna, genije!!!!!

    Odgovori
  2. Tina Veljača 13, 2013 at 10:38 pm

    Redovito pratim Marinine transformacije i odusevljena sam! Cura svakako zasluzuje da se probije u Hrvatskoj,a naravno i u svijetu.Uz talenat ,razlog sto je pratim jest i njena pristupacnost,draga je,vesela,nasmijana i ljubazna:-) Marina,zelim ti puno uspijeha!

    Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *