Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Okus aronije „zaveo“ poznate Hrvate

AronijaSinoć se u galeriji Velvet održala večer užitka koji ne poznaje kompromis. Brojne poznate osobe iz društvenog i javnog života Hrvatske složile su se u jednom – život je prekratak da bi ga ispunili prosječnim, očekivanim, „običnim“ iskustvima. Tim motivom se vodi novi Badelov Korlat Aronija liker koji prkosi očekivanjima većine. Nina Badrić, Bojana Gregorić Vejzović, Baby Dooks, Boris Banović, Domagoj Jakopović, Ronald Braus i Andrej Dojkić  uvjerili su se da Aronija na prvi okus uzbuđuje, zavodi i osvježava.

Aronija, sibirska borovnica kako ju mnogi nazivaju maleno je čudo prirode koje je bogato prirodnim aktivnim spojevima, vitaminima i mineralima. Korlat Aronija rezultat je neiscrpnog znanja, truda i umijeća Badelovih majstora destilera gdje su uspjeli istaknuti bogat, intenzivan slatko-trpki voćni voćni okus aronije gdje su svaku kap pretvorili u malenu senzaciju.

Badelovi stručnjaci preporučuju posluživanje ovog jedinstvenog likera u ohlađenim visokim čašama, idealno na 10°C čime će njegova svježina, elegancija i harmonija najbolje doći do izražaja.

Ne sumnjamo kako je Badel 1862 pronašao čarobnu formulu za sve ljubitelje vrhunskih likera kakva je i Korlat Aronija koja će zasigurno zadovoljiti ukus i onih najzahtjevnijih.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *