Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Liposukcijska dijeta – čarobna dijeta ili testiranje karatera?

1Odmah ću vam reći, ja imam karakter!

Znam, i ja sam u čudu. Iskreno sam vjerovala da mi je karakter NULA.

Svi koji me poznaju, znaju da nisam baš jedna od onih koja će održati obećanje koje daje sama sebi. Frendovima i poslovnim parterima ću uvijek održati obećanje, ali privatno… Ma nema šanse! Dovoljno je samo da pogledate moje bivše. Sve će vam biti jasno.

Deset (10) dana nisam pojela čokoladu. Ma ni kockicu. Nisam popila sok. Nisam naručila ni happy meal. Nisam pila kavu sa šećerom i mlijekom. Nisam čak ni jela palačinke iako sam ih ispekla barem 50-ak. Nisam pojela ni žličicu Nutelle iako mi tegla od pol kile inače traje 7 dana. Nisam pojela ni jedan komadić čipsa, iako mi vrećica čipsa spada pod obavezni obrok. Nisam čak ni primirisala ABC sir, iako bi dušu prodala vragu za barem malu žličicu tog finog, kremastog osebujnog…. Mmmm namaza.

Na stolu, u središnjem dijelu stana, znate onu posudu sa slatkišima za goste? E, ona je puna čokoladica. I to ne bilo kakvih, nego onih najfinijih, Griotta, Bajadera, Ledenih kocki, Merci čokoladica, Kinder čokoladica, Milka čokoladica. Čak i Tobleronea, M&M’s i to onih finih s kikirikijem. I ništa, baš ništa, nisam ni taknula. Pomaknem jedino posudu kad brišem prašinu.

Mislila sam da ću za Valentinovo prekršiti dijetu i dokazati i sebi i narodu da sam beskarakterna debela koza.

Iako sam se posvadila s dragim, a i prekinuli smo baš na Valentinovo, sve i jedna čokoladica je ostala ne taknuta i sve su na broju.

Ako to nije karakter, ne znam što je! Barem što se čokoladica tiče. S frajerom sam se pomirila.

U životu nisam pojela toliko zelene salate kao u posljednjih deset dana. Majke mi, osjećam se ko’ krava!

Šejk koji se pije tri puta dnevno nije uopće loš, čak mi je i fini… Ali, ta salata… Mislim, navikneš se s vremenom, ali doslovno križam dane kada ju neću morati jesti!

Još uvijek ne znam da li sam smršavjela i koliko sam točno kilograma skinula, ali vam se mogu pohvaliti da su mi tajice velike. Mislim, to je za sad jedino relevantno, jer u drugu, normalnu, odjeću ne stanem.

Što će stručnjaci iz International Health reći za par dana i da li sam uspjela u svojem naumu da na zdrav i jednostavan način zablistam do 46-og rođendana zablistam, čitajte uskoro.

Kako i zašto sam se odlučila baš za Liposukcijsku dijetu pročitajte OVDJE

 

Mel

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *