Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Modni brand KiK na 2. Izboru za NajGlam osobu!

Uz „Izbor za najglamuroznije osobe za 2012. godinu“, održat će se i revija modnog branda KiK Textilien koji će ekskluzivno predstaviti novu žensku, mušku i dječju kolekciju za proljeće i ljeto 2013.

KiK Textilien – popularni tekstilni diskonter i broj 1. u Europi uz poznate hrvatske modele nastavlja otvaranje novih poslovnica diljem Hrvatske i u 2013. god.!

„Ovo je jedina trgovina u kojoj imate sve na jednom mjestu!” poručuju zadovoljni kupci diljem Europe. „Idealno je mjesto za šoping gdje možete zaista sve pronaći, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za vaše kućne ljubimce!”

Hrvatski modeli postali zaštitna lica nove KiK-ove kolekcije za jesen/zimu 12./13.

KiK nastavlja svoju tradiciju i za novu kolekciju proljeće/ljeto 13. angažira ponovno poznata domaća lica!

KiK je prvi internacionalni lanac koji je za promociju nove kolekcije angažirao domaće modele. Zaštitna lica nove kolekcije su Tina Katanić, Dino Bubičić i Maja Curavić.

Kolekcija jesen/zima 12./13., po nevjerovatnim cijenama, zajedno s poznatom njemačkim modnim brandom ESPRIT došla je u sve KiK trgovine početkom ove sezone i rasprodana je u rekordnom roku! Nova kolekcija za proljeće i ljeto je već na putu u hrvatske trgovine i očekujemo, da će sa svojim posebno atraktivnim novim modelima, predstavljenim na modnoj reviji, nadmašiti sve dosada viđeno!” najavljuju iz KiK-a.

KiK  Textilien jedan od rijetkih koji u ovim kriznim vremenima otvara radna mjesta!

KiK Textilien, na hrvatsko je tržište ušao 01.08.2011. god. sa testnom poslovnicom u Biogradu. Danas je KiK zastupljen u gotovo svim gradovima RH sa 41. poslovnicom. „Mi radimo na otaranju novih radnih mjesta i zapošljavanju!” poručuju iz KiK-a.

„Promet u poslovnicama nadmašio je naša očekivanja. Ove godine otvoriti ćemo još novih trgovina, a tijekom sljedeće ćemo zasigurno prijeći broj 60 u Hrvatskoj. Koncept KiK-a se u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Poljskoj, Austriji i Hrvatskoj pokazao vrlo uspješnim i sa strane kupaca  je jako dobro prihvaćen. Svijest kupaca se mijenja i ukazuje na to da je naš koncept „kupujmo pametno” sve više u trendu!” zadovoljan je Petar Burazin, direktor KiK Textilien-a za Sloveniju i Hrvatsku.

 Radujte se shoppingu bez grižnje savjesti i kupujte sa stilom, ali pametno! ;-)

Fotografije su u vlasnistvu KiK Textilien-a, korištenje istih bez prethodne pismene suglasnosti PlasmaN grupe nije dozvoljeno i podliježe povredi zakona!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *