Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Le Coq Sportif – pomalo retro, totalno trandy

Omiljeni sportski pijetao odnosno Le Coq Sportif  je, kao što već i ime govori, pravi izbor za sve one kojima je blizak sportski stil. Le Coq Sportif je marka s francuskim šarmom i tradicijom starijom od 130 godina koja je započela iz ljubavi prema sportu.

nova kolekcija_LCS_2013_HR-A

Dugogodišnja tradicija ove marke seže u daleku 1882. godinu kada je Emil Camusete, strastveni ljubitelj sporta, otvorio svoj prvi dućan. U maloj radionici je izrađivao sportsku odjeću,  a prvi komad je namijenio prijatelju sunavijaču. Kasnije je sportski pijetao postao službeni dobavljač francuskih nogometaša, ragbijaša i još mnogih drugih sportaša, a danas je jedna od najomiljenijih sportskih marki.

nova kolekcija_LCS_2013_HR-B

Sportski duh tako i danas ostaje duboko ukorijenjen u ovoj marki, koji se na svakom koraku odražava u trendovskoj modnoj obući i ostalim dodacima, ekskluzivno dostupnim u Massu.

nova kolekcija_LCS_2013_HR-C

Le Coq Sportif odskače prije svega stilom, koji je vječan, te iznimnom kvalitetom. Tenisice, torbe… sve je pomno osmišljeno do posljednjeg šava, a boje su vedre, svijetle i pozitivne.

nova kolekcija_LCS_2013_HR-D

Upravo takva je i nova kolekcija proljeće/ljeto, pomalo retro i u potpunosti u skladu s trendovima. Prepuna je nadahnjujućih kreacija i kombinacija boja. Novi modeli Le Coq Sportif već su dostupni na policama Massa.

Cijena tenisica je 499 kuna.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *