Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kvalitetna Curaprox oralna higijena – kamo god krenuli.

osmijeh1„Osmijeh ne košta ništa, a djeluje čudesno. Obogaćuje onoga kome je upućen, a ne osiromašuje onoga tko ga daje. Bljesne poput munje, ali sjećanje na njega traje vječno.“

Kao što već svi znamo, preduvjet za predivan osmijeh su zdravi, čisti i lijepi zubi.

Curaprox se potrudio da vam u svakom trenutku, pa i kada ste na putu, omogući  odgovarajuću njegu zubiju.

Curaprox četkice za zube nemilosrdne su prema zubnim naslagama, a nježne su za zube i desni. Curaprox paste za zube otkrit će vam novu dimenziju oralne higijene, dok će vam međuzubne četkice otkirti tajnu besprijekorne čistoće teško dostupnih i uskih prostora između zuba.

Darujemo troje čitatelja s Curaprox putnim setovima koji stanu u svaku torbicu.

putni-set-zutiSve što trebate napraviti, ako se želite igrati s nama je:

  •   Lajkati našu Facebook stranicu
  • Sherati (javno) ovu objavu na vaš profil
  • Tagirati min. jednu osobu za koju ste sigurni da joj je neophodan Curaprox travel set

*Igra darivanja traje do 01.12.2022. a dobitnike kontaktiramo, kao i uvijek, privatnim porukama zbog poštivanja zakona o zaštiti osobnih podataka.

Curaprox travel set sastoji se od:

iznimno nježne, učinkovite putne četkice za zube, 10 ml osvježavajuće paste za prirodno izbjeljivanje zuba i dvije međuzubne četkice s praktičnim držačem.

Jedan putni set u šest veselih boja

Putni set koji je malen, lagan i vrlo praktičan. Vaši zubi i desni na putovanju će uživati upravo kao i Vi. Odaberite svoju najdražu putnu kombinaciju.

Idealan suputnik na putovanjima!

Nema kompromisa po pitanju ukusa. Nema kompromisa niti oko oralnog zdravlja. Vaši najdraži CURAPROX proizvodi vjerno Vas prate u kozmetičkoj torbici, koferu – ili u džepu. Ovaj elegantni putni set malih je dimenzija (9,5 cm x 6 cm) i idealan za oralnu higijenu u pokretu.

putni-set-zeleniKada se vaše desni zaljube

Zašto dentalni stručnjaci preporučuju Curaprox CS 5460 četkice? Zato jer su nježne i učinkovite. 5 460 iznimno tankih vlakana, gusto poredanih na glavi četkice pružaju jedinstvenu snagu čišćenja. Sklopiva putna verzija u dva dijela novo je izdanje našeg klasičnog dizajna.

Dnevna doza nježnog izbjeljivanja

Šest osvježavajućih okusa u šest veselih boja. Dugotrajne svježine. Za svakodnevno nježno i prirodno izbjeljivanje. Nova dimenzija oralne higijene.

Međuzubna tajna

Koja je tajna besprijekorne čistoće teško dostupnih i uskih prostora između zuba? Iznimno tanka, duga i izdržljiva vlakna Curaprox cps međuzubnih četkica. Nježno i učinkovito čišćenje međuzubnih prostora samo jednim potezom. Jednom dnevno, untra, van. Gotovo!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *