Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kim Verson nastavlja objavljivati svoje autorske pjesme!

received_10155601516187433Najnovija u nizu pjesama je ”Čista ljubav”. Sjajan prateći videospot realizirao je, po Kiminoj ideji, režirao i montirao mladi i talentirani Josip Ninković.

Pjesma veliča uzvišenu i iskrenu ljubav između žene i muškarca koje u spotu igraju Kim i model Petar Puškarić.
”Pjesma “Čista ljubav“ sa sobom donosi jedan noviji i moderniji zvuk. Inspiracija mi je bila iskrena, čista ljubav koja je oslobođena sebičnih pobuda i jedino kao takva može potrajati vječno u duhovnom svijetu”, izjavila je Kim povodom objave nove pjesme kojom najavljuje svoj novi studijski album. Kim Verson u javnosti je najpoznatija kao pobjednica showa “Hrvatska traži zvijezdu”.
U kratkom intervjuu nam je otkrila detalje iz svojeg osobnog života.
glam.hr: Kada si se i kako zaljubila u glazbu?
Kim Verson: Ljubav prema glazbi rodila se vrlo rano,kad sam bila još djevojčica. Često sam provodila sate u sobi pjevajući pjesme raznih izvođača,pošto mi je to bila glavna zanimacija. Pohađala sam i Osnovnu Glazbenu školu gdje sam svirala gitaru. Moj prvi javni nastup bio je sa 11 godina gdje sam ujedno osvojila prvo mjesto od žirija i publike sa pjesmom „My heart will go on” od Celine Dion. Od tada su se sve više nizali razni nastupi, dječji festivali,a sudjelovala sam i na dvije dječje Eurovizije 2005.i 2006.godine gdje sam prvi put predstavila svoje autorske pjesme “Sretno dijete” i “Mi sad pjevamo.”
glam.hr: Puno nastupaš, možeš li se prisjetiti najdraže anegdote s nekog od nastupa?
Kim: Bilo je dosta zanimljivih anegdota na nastupima.Na koncertu,usred jedne od mojih pjesama doživjela sam neočekivani ulet na stage nekog ludog dečka. Nisam se ni snašla, a mikrofon je već bio u njegovim rukama pa je počeo iz sveg glasa pjevati moju pjesmu “Nevidljivo blago”. Bilo mi je fascinantno što se vrlo lako popeo na binu,bez obzira što je bila dosta visoka.
glam.hr: Tko su tvoji glazbeni uzori?
Kim: Od malih nogu,najveći uzor mi je bila Celine Dion. Obožavam njezin raskošan vokal i divne pjesme. Danas više volim poslušati neke dobre bendove,a od ženskih izvođačica poštujem Taylor Swift.Inače volim slušati stariji rock,blues, a i neke modernije pjesme ako su dobre. Zavisi kakvog sam raspoloženja.
glam.hr: Sudjelovala si na showu “Hrvatska traži zvijezdu?”, što ti je ostalo u sjećanju kao nezaboravna anegdota?
Kim: Od sudjelovanja u showu prošlo je već sedam godina i rado se prisjećam tog razdoblja mog života kao dragocjenog iskustva i velike prekretnice. Izdvojila bih jedno sjećanje koje je bilo vrlo stresno. Ujutro, na dan emisije, probudila sam se bez glasa. Nisam mogla izustiti ni jednu riječ i nisam znala što mi se događa. Bila sam van sebe i mislila sam da je sve gotovo i da neću moći nastupiti. Osjećaj je bio grozan i očajan, a to se dogodilo zbog ogromnog pada imuniteta. Odmah su me odvezli na bombastičnu injekciju od koje mi je sva sreća bilo bolje i do večeri je bilo sve kako treba. Uspješno sam otpjevala sve tri pjesme i bila totalno luda i opuštena.
Pogledajte spot s nama:

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *