Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Marina Tomašević ispričala životnu priču iz prošlosti

Novim spotom ‘Nisam ti bila na prvom mjestu’ Marina Tomašević ispričala životnu priču iz prošlosti

a04665bf05a2486bdd088a59f9e78483Kraljica dalmatinskih fešti Marina Tomašević svojoj brojnoj publici svih generacija premijerno predstavlja video spot za aktualni singl ‘Nisam ti bila na prvom mjestu’ u izdanju Hit Recordsa.

Zadarska pjevačica sa tridesetogodišnjom karijerom, sedam albuma i brojnim hitovima, za snimanje video spota odabrala je prekrasne lokacije rijeke Zrmanje, koji su u potpunosti dočarali cijelu priču, koja se snimala pod redateljskom palicom Davora Strenje i Gorana Trivića.

‘Spot sam htjela napraviti što jednostavnije. U spotu glume moji prijatelji, mladi šarmantni Denis Perkušić i Nevena Torbarina iz Zadra, koji glume moju životnu priču iz prošlosti.

Producentica Branka Lipotica predložila je za snimanje prekrasna mjesta oko rijeke Zrmanje, gdje smo snimali kadrove dvoje zaljubljenih ljudi.

Ja sam svoje kadrove snimila u vinskom podrumu mog zeta u Murvici kraj Zadra. Za vrijeme snimanja zabavili smo se uz vrhunsko vino iz podruma, a ispod peke su se pekle mesne delicije s ličkim krumpirom. ‘, rekla je Marina Tomašević.

Marina ističe kako je sjajno što prvi puta radi sa kompletnom zadarskom ekipom, koju predvode redatelji Davor i Goran.

Glazbu aktualnog singla potpisuje Goran Topolovac, tekst Željko Kovač, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Antonio Zadro.

Video spot ‘Nisam ti bila na prvom mjestu’ pogledjte s nama:

Foto: Davor Strenja

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *