Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

KiK otvorio 50. dućan

KiK1Zaljubljenici u jeftinu a kvalitetnu odjeću došli su na svoje. Njemački robni lanac KiK u petak je otvorio 50. jubilarni dućan u Hrvatskoj i to u zagrebačkoj Savskoj ulici 587. Tom prigodom je direktor KiK-a za Sloveniju i Hrvatsku Petar Burazin rekao: ”Naši kupci su nam na prvom mjestu, trudimo se omogućiti im najbolju ponudu za najpovoljnije cijene. Svatko se voli lijepo obući ali to ne smije biti pitanje novčanika”.

Prve kupce dočekali su domaćini Tina Katanić, Maja Curavić, Dino Bubičić, Renata Marić i Katarina Prnjak, a kupovinu im je savjetima olakšavao modni stilist Neven Ciganović. Uz fine slastice i pjenušac dobrodošlice gosti su uživali u mini koncertu Vlatke Pokos koja je ujedno i KiK-ov zaštitni vokal za Hrvatsku, kada je i službeno predstavljen radio spot.

Vlatka Pokos

Uz mnogobrojne goste otvaranju dućana nazočila je ŽRK Lokomotiva čiji je KiK sponzor, te pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo Mirta Lozić koja je došla u ime gradonačelnika Milana Bandića.

KiK Textilien, njemački tekstilni diskont i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. Od ljeta 2011. kada je  došao u Hrvatsku kupcima nudi sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce i to sve uz povoljne cijene.

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“. KiK u Hrvatkoj trenutno zapošljava preko 260 radnika.

Foto: Ognjen Karabegović

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *