Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Miran Kurshpahić u modnom editorijalu

Veliki editorijal portala M Corner | www.mcorner.net s poznatim redateljem Miranom Kurspahićem napokon je ugledao svjetlo dana!
MiranKurspahicMCORNER001Mirror, Mirror priča je koja prikazuje dva Mirana – redatelja i modnu ikonu, te njihovo ne slaganje i konstantni kontrast. Miran često ističe kako je redatelj te da je moda njegov hobi, a editorijal prikazuje upravo to – borbu koja se odvija u njegovoj glavi između redateljske palice i modne scene.
Modna strana Mirana Kurspahića (zla, divlja, nekontrolirana, sadistička) u editorijalu pokušava preuzeti kompletno onu redateljsku (dobru, realnu). Koja će na kraju pobijediti nećemo Vam otkriti već zaključite sami.
U glavnoj ulozi s odličnim Miranom Kurspahićem sve je ispalo i bolje nego što je zamišljeno, a zasluge za projekt idu izvrsnom fotografu Marku Mihaljeviću i Tei Dalić, njegovoj asistentici. Ivici Paliniću na frizurama, Andrei Leko na make up-u, Ivani Travaš, Ani Butigan i Lani Biželj na asistencijama te hvala Teatru &TD na pruženoj mogućnosti da se kod njih realizira editorijal Mirror, Mirror.
Umjetnički direktori projekta su Dominika Mandić koja je ujedno i stilistica editorijala, te Nikola Grbin, urednik portala M Corner | www.mcorner.net
Najveće hvala ide i poznatim dizajnerima koji su se uključili u, a oni su Aleksandar Žarevac, Tomislav Bahorić, Ivica Klarić, Jet Lag, Ivan Man i Coded Edge.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *