Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

“Kao u snu” Tonya Cetinskog ruši sve rekorde

?????????Nikada bolji, energičniji, zabavniji, glasom i stasom, jednoglasna je ocjena struke i publike. Sve su to zasluženi epiteti, koji prate Tonyja Cetinskog, koji nas je nedavno počastio trostrukim iznenađenjem.

Veliki koncert na glavnom zagrebačkom Trgu, u sklopu kojeg je promovirao najiščekivanije izdanje godine, novi albumKao u snu‘, te novu pjesmuGeneral bez činova‘.

Istodobno, odmah u prvom tjednu, album ‘Kao u snu’ se našao na prvom mjestu top-liste prodaje. U međuvremenu, pjesma i video spot ‘General bez činova’ među najslušanijima i najgledanijima je u medijskom prostoru.

Sa takvim vjetrom u jedrima, Tony stiže u Beograd na još jedan koncertni spektakl, ovoga puta dvodnevni, 26. i 27.04.. Nedugo nakon što je najavio prvi koncert u Sava centru za 26.04., zbog ogromnog interesa obožavatelja, koji su sa svih strana pohrlili po svoju ulaznicu, najavljen je i drugi koncert dan kasnije 27.04.2018..

Toni ovime ponavlja iznimno uspješnu beogradsku priču, kada je prije tri godine također održao dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojim je obilježio 25 godina glazbenog rada. Ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert glazbenog velemajstora.

Sve ovo nastavlja Tonyjev niz glazbenih uspjeha, a broju njegovih koncerata ne nazire se kraj.

Sve nabrojano još je jedan dokaz kako mu motiva ne nedostaje. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama, te energija koju ulaže u svaki svoj koncert, tek su mali dio formule za uspjeh, koja Tonyja Cetinskog godinama drži u vrhu scene.

U takvom raspoloženju, koje garantira istinske glazbene doživljaje, Toni će dočekati i predstojeće koncerte.

26.04. Srbija, Beograd, Sava centar

27.04. Srbija, Beograd, Sava centar

27.07. Opatija, Ljetna pozornica

Novi album Tonyja Cetinskog ‘Kao u snu’ potražite u svim prodavaonicama nosača zvuka, u prodavaonicama dm-a, te online na hitmusicbox, http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8741.

Foto: Paolo Gentilini

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *