Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

City Center One kampanja

Iva Balaban (3)

Poznata zaljubljenica u modu i domaća ikona stila ove sezone postaje zaštitno lice kampanje City Centera one WE LOVE STYLE by Iva Balaban

 Zagreb, 17. rujna 2013. – Ljeto je na izmaku, krpice za bezbrižne morske dane duboko su u ormaru gdje čekaju sljedeću sezonu, a novi modni izazovi već su pred vratima… Bez brige – sve što trebate za svoj besprijekorni jesensko-zimski look možete pronaći u svojim omiljenim shopping centrima City Center one East, West i Split, a ove sezone u tajne dobrog stila uvest će vas Iva Balaban.

Naime, poznata hrvatska zaljubljenica u modu Iva Balaban – često proglašavana i najbolje odjevenom Hrvaticom s nepogrešivim ukusom te osjećajem za lijepo, postala je zaštitno lice nove kampanje City Centera one WE LOVE STYLE by Iva Balaban. Iva Balaban odavno je izgradila svoj stil te mnogim mladim, samosvjesnim ženama postala uzor kada je o odijevanju riječ. Upravo zato bila je prvi izbor za novu kampanju jesen/zima u kojoj predstavlja bogatu ponudu dućana u sklopu City Center one shopping centara.

Iva Balaban (1)

Kako dočekati jesen, preživjeti zimu i nositi se sa svakodnevnim izazovima, a pritom dobro izgledati, Iva je uspješno prezentirala lookovima koje je osobno odabrala. Kompletnu odjeću za potrebe ove kampanje Iva je pronašla u trgovinama City Center one shopping centara. Vodeći se svojim osjećajem za estetiku, Iva je odabrala moderne, svježe, chic komade koje će žene obožavati te još jednom dokazala zašto svi volimo stil – njezin stil. Kombinirajući klasične komade s neočekivanim detaljima ili jarkim bojama, igrajući se uzorcima i teksturama, Iva je dobila sofisticirani look sa stavom – za djevojke i žene sa stavom.

Iva Balaban rado će otkriti svoje male tajne za veliki stil, a svi oni u stilskim nedoumicama moći će joj postavljati svoja modna pitanja na Facebook stranicama City Centera one. Vesela i nasmijana, uvijek spremna za nove izazove, Iva će rado odgovoriti na sva pitanja i sigurno vas potaknuti da i vi ove sezone nađete svoj stil.

CCO logo

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *