Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Izbor „MISS & MISTER GYM-a“

1-135U Zagrebu, 7.2.2023. održano je natjecanje ljepote za najljepšeg fitness vježbača „MISS & MISTER GYM-a“ u očaravajućem, luksuznom, elegantnom interijeru zagrebačkog kluba Mint.
Izbor  „MISS & MISTER GYM-a“ u organizirala je Matea Jakopina, vlasnica dućana Fashion Diva. Event je vodio renomirani Davor Garić, a event je započeo nastupom Cheerleading kluba Lana.
Na ovom izboru ljepote sudjelovalo je 8 muških i 9 ženskih modela koji su se prijavili iz različitih fitness centara. Nije se biralo najmišićavije tijelo, već biramo najljepšu fitness vježbačicu i najljepšeg fitness vježbača.
Popis natjecatelja:
1. Viktorija Memić
2. Maja Lipovšćak
3. Monika Majnović,
4. Sanda Brodnjak
5. Nika Radušić
6. Tena Šošarić,
7. Vanja Ajdin Androić
8. Marija Tadić
9. Nikolina Škof Erdelja
1. Bruno Manestar
2. Luka Pavković
3. Mateo Arabadžić
4. Danijel Hell
5. Lovro Varga
6. Lamon Leonardo
7. Mateo Cirjak
8. Goran Rendulić
1-148Za zabavni dio večeri bio je zadužen ANTE MALIĆ, mlad perspektivni pjevač koji nastupa po cijeloj Europi i ima podršku i duete sa puno poznatih estradnih lica, a izveo je 2 pjesme: TI AMO – FEAT VALENTINO, ŠALJI ŠALJI FEAT CONNECT. Osim njega pjevala je i mlada lijepa pjevačica Samanta Malkoč pjesmu Idi al ne idi. Event je svojim nastupom uveličao Samir Nurkić, virtuoz na harmonici koji dodatno zapalio već užarenu atmosferu u Mintu.
Natjecatelji su prvo izašli u sportskoj odjeći iz dućana Fashion Diva. Dućan Fashion Diva, poznati je Zagrebački dućan u Importanne centru, čije su vlasnice dvije prelijepe i simpatične sestre Matea i Nikolina Jakopina. U njihovom dućanu odjeću će pronaći za sebe sve one žene koje žele biti jedinstvene, drugačije, posebne i zavodljive.
Zatim su se djevojke predstavile u kreacijama sestara HUNIĆ, a Diana Hunić bila je jedna od suorganizatorica ove večereri ljepote. Povijest, tradicija, prošlost, sadašnjost i budućnost – sve to utkano je u svaki komad odjeće koji potpisuju Adrijana i Diana Hunić, sestre iza poznatog modnog branda Hunić Design Sisters. Etno uzorak već je duže vrijeme inspiracija brojnim svjetskim dizajnerima u stvaranju novih kolekcija, no sestre Hunić posvetile su mu se mnogo pažljivije, nastojeći sačuvati ono najljepše od domaće etno baštine.
Uslijedio je nastup djevojaka i mladića u svečanim haljinama White house atelier i odijelima LB Tuxedo. WHITE HOUSE ATELIER je salon vjenčanica iz Floride koju je osnovala dizajnerica i natjecateljica Ms. International World Makedonija 2022., Maya Jovani. Osim savršeno dizajniranih večernjih haljina i vjenčanica, predstavljaju i renomirane svjetske haute couture dizajnere, kao što su Jovani, Pronovias Atelier, Nicole Milano, Modeca, Tarik Ediz i drugi. Butik u Zagrebu gdje možete naći ove ekskluzivne haljine nalazi se na Starčevićevom trgu, u Importanneu. LB TUXEDO – je hrvatski modni brend specijaliziran za muška svečana odijela koji se brzo pronašao na međunarodnoj modnoj sceni. Esencija branda sadržena je u detaljima, posebnim materijalima, uzorcima te ekstravagantnim odijelima, do sada neviđenim na području Hrvatske. Ono što vlasnik brenda, Luka Berić, kaže da ga izdvaja od ostalih marki jest njegova jedinstvenost i dizajn.
Za odličnu zabavu pobrinula se i ekipa iz Voir photobooth360 studija koja je omogućila posjetiteljima eventa da imaju zabavnu uspomenu na događanje snimanjem zanimljivih videozapisa na platformi koja se okreće i snima pod 360 stupnjeva na brz i jedinstven način. Pozornicu je dekorirala balonima tvrtka Balon Art , tvrtka koja je vrlo kratkom roku osvojila tržište specifičnim načinom dekoriranja svih vrsti svečanosti s posebnom dozom glamura i elegancije.CVJETNI STUDIO Andrija ŠEBEK pobrinuo se da svojim magičnim cvjetnim kreacijama razveseli pobjednice. Za sam kraj je tvrtka Exclusive Events pripremila svoj champagne šou, koji je postao nezaobilazan šou svakog eventa.
Zlatni sponzor ovog  natjecanja bi je Zahlman Consulting,, kompanija koja se bavi educiranjem i investiranjem u blockchain tehnologiju.
Stručni žiri natjecanja:
IVANČICA PAHOR – poduzetnica razvija svoj brend nakita  i bivša missica
VJEKOSLAVA BACH -  TV VODITELJICA
DIJANA HUNIĆ – dizajnerica odjeće (HUNICSISTERS)
MARKO MARTINJAK  – TROSTRUKI SVIJETSKI PRVAK U  BAREKNUCKLE BOXINGU ILI BOKSU BEZ RUKAVICA
STJEPAN URSA -  HRVATSKI BODYBUILDER APSOLUTNI PRVAK BB TEŠKE KATEGORIJE
SREĆKO SRELE – DRŽAVNI PRVAK I REKORDDER U BENCH PRESSU
EMA HELENA  – model i titula LICE GODINE 2022
JASNA ODORČIĆ -  AKADEMSKA GLUMICA
MARICA BRIŠKI – ZASTUPNICA DHARME
DANIJEL TOMIĆ -  PODUZETNIK
NIKOLINA JAKOPINA – ZASTUPNICA FASHION DIVA
DARIJA PETROVIĆ-  PR Managerica u tvrtki TELEGRA
NERA LAŠIĆ – PODUZETNICA I MANEKENKA
ANDREA BARIŠIĆ – TV VODITELJICA Z1 TV
MARKO LONČAR  – fitness trener
POBJEDNICI NATJECANJA SU:
Druga pratilja Miss Gym-a – TENA ŠOŠTARIĆ
Prva pratilja Miss Gyma – MAJA LIPOVŠAK GARVANOVIĆ
MISS GYM-a – SANDA BRODNJAK
Drugi pratitelj Mister Gym-a- LEONARDO LAMON
Prvi pratitelj Mister Gyma – MATEO ARABADŽIĆ
Mister Gym-a – GORAN RAĐENOVIĆ
Organizatorica eventa se posebno zahvaljuje Nikoli Kajiniću koji je ustupio prostor prekrasnog cluba Mint za ovo događanje, Dijani Hunić suorganizatorici, Mireli Buzov.
Bavljenje bilo kojim sportom je izuzetno bitno i za fizičku i psihičku uravnoteženost našeg organizma. Danas se živi brzo, često zapostavljajući sebe i potrebu organizma za tijelovježbom, linijom manjeg otpora zamjenjujemo vježbanje sjednjem pred televizorom nakon napornog radnog dana. Zbog takvog načina života pretilost je postala jedna od najopasnijih bolesti današnjice, a ako se ovim izborom ljepote uspjelo potaknuti makar još jednu osobu da se treniranjem počne brinuti o sebi, misija organizatorice je uspjela. Čak i ako je vaš jedini motiv za tjelesnu aktivnost nezadovoljstvo izgledom, prihvatite li se ozbiljno toga posla, učinit ćete puno dobroga za zdravlje.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *