Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ivan Zak: Škripi veza

Ivan_Zak_Nakon posljednjeg singla i odličnog hita „Jedna noć“ s kojim je zatvorio poglavlje prvog studijskog albuma „Bolja od najbolje“Ivan Zak predstavlja novu pjesmu, „Škripi veza“. S ovom pjesmom Ivan najavljuje rad na svom novom albumu čiji izlazak možemo očekivati tijekom 2014. godine.

Autor teksta i glazbe nove pjesme je sam Ivan Zak dok su se za aranžman pobrinuliMiljenko Pušić i Damir K. Rogina. Produkcijski je pjesma dorađena u TiTaNiC studiju.

‘U ovo predblagdansko vrijeme veselja i slavlja odlučio sam napraviti malo bržu pjesmu. Iskreno se nadam da će se svidjeti mojoj publici i radijskim urednicima, pa makar im veza i ne škripila ;) – duhovito komentira Ivan svoj najnoviji uradak.

Osim rada na novom albumu, Ivan je posljednjih par mjeseci proveo koncertno uveseljavajući svoju brojnu vjernu publiku diljem regije, pa i izvan nje – duž cijele Slovenije pa sve do velikog koncerta u Zürichu gdje je nedavno nastupio uz kolege iz Prljavog kazališta i Klape Rišpet.

Video izdanje pjesme „Škripi veza“, kojeg mnogi obožavatelji nestrpljivo čekaju,pogledajte s nama!

Sljedeći u nizu je večerašnji koncert u čakovečkom klubu Taboo, s početkom u 21h, a za skorašnji doček Nove godine Ivan Zak priprema veliku koncertnu feštu u diskoteci F1, u Trogiru, kada će s najvjernijom publikom uz poznate hitove otpratiti staru i pozdraviti novu, 2014. godinu!

Više o novogodišnjoj proslavi i nadolazećim koncertima na službenoj Facebook stranici.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *