Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Frizure proljeće/ljeto 2024

Ovo proljeće i ljeto za duge kose nadahnuto je “Holywoodskim valovima”, popularnost ove glamurozne frizure dostigao je ove godine vrhunac, jer je riječ o jednostavnoj kosi s puno efekta. Sva kosa mora biti jednako uvijena, bez razdjeljka. Bogati valovi stvaraju ženstveni look, te je onda ova frizura najbolja za proljetno-ljetnu sezonu.

frizure_1

Što se tiče poluduge kose jedan od najupečatljivijih trendova za proljeće-ljeto je jednostavna, opuštena kosa. Dopustite si malo mašte i ukrasite Vašu kosu raznim cvjetnim i romantičnim ukrasima. Taj stil idealan je za sve žene. Ne zaboravite! Sto opuštenije to prirodnije.

frizure_2

Kratka kosa 1920-ih značila je žensku slobodu, a danas je omiljena među ženama koje cijene “androgeni” stil odijevanja. Ove sezone totalno su In  takozvane “ dječačke “frizure. Riječ je o frizuri opuštenog stila. Možete ju nosit sve prema naprijed ili napraviti duboki razdjeljak koji je idealan za poslovne sastanke. Za sve one žene koje žele istaknuti svoje lice i pokazati samopouzdanje idealna frizura za Vas je Pixie. Riječ je o razbarušenoj kosi koja uokviruje Vaše lice.  Svoje uvojke oblikujte laganim voskom koji hrani Vašu kosu, daje joj sjaj i podatnost.

1113-anne_hathaway_frizure

Naravno za kraj nešto i za muškarce! Ove sezone totalni hit su podignute kose nadahnute prošlošću. Sjećate se frizura 1960-ih, e pa opet su nam se vratila u modu.  Riječ je o vrlo jednostavnoj frizuri sa ravnim razdjeljkom na stranu. Kosa na vrhu glave trebala bi biti gusta i duga najmanje 10 centimetara. Oblikovanje frizure vrlo je jednostavno, samo prolazite prstima kroz kosu prema razdjeljku prije nego što kosa padne na drugu stranu. Voskom oblikujte frizuru i poprskajte je lakom za sjaj i postojanost.frizure

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *