Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Enes Vejzović i Marija Borić na jedan dan postali turisti u vlastitom gradu

Enes Vejzovic_PANBudući da PAN pivo uvijek nudi osvježavajuć i nov pogled na život, uz njega sve, pa i ljeto u vlastitom gradu u tren oka može postati zabavno. Jer ljeto nije samo godišnji odmor, putovanje na neku od morskih destinacija i izležavanje na plaži. Ljeto je toplo, dugo i veselo i u vašem gradu, ako se dobro zabavljate i družite s dragim ljudima. A upravo su to ovih dana otkrili i potvrdili i popularni glumci – Marija Borić i Enes Vejzović, te nogometaši Slaven Belupa Mateas Delić, Mario Gregurina i Vedran Purić koji su u pauzi od svojih proba i treninga u svojim rodnim gradovima, na opće oduševljenje ostalih sugrađana, postali turisti.

Pa je tako Enes Vejzović posjetio neke od najprepoznatljivijih turističkih atrakcija u svom rodnom Zagrebu: uz PAN pivo „pridržao“ je veliki neboder na zagrebačkom glavom trgu i „popio je pivo“ s čuvenim piscima Augustom Šenoom i Antunom Gustavom Matošem, te legendarnom zagrebačkom kumicom na Dolcu.

Marija Borić posjetila je pak rodne Stubičke Toplice, dok su u Koprivnici turisti na jedan dan postali igrači Slaven Belupa.

Sve ih je nadahnuo najnoviji tv spot za PAN pivo, u kojemu glavni protagonosti Ivan Ožegović i Jernej Čampelja na čelu s Janom Kerekešem također postaju turisti u vlastitom gradu. Ovaj ljetni dan pun zabave i dobrog druženja ostat će im svima u lijepom sjećanju jer upravo su  to trenuci koji otvaraju drugu, noviju perspektivu na stvari oko nas. Trenutci u kojima se pokrećemo i s onim što posjedujemo, sami stvaramo nove, inspirativne priče koje ćemo pamtiti čitav život.

Pan pivo poziva sve da se priključe velikom nagradnom natječaju. Od danas, putem Pan Facebook stranice https://www.facebook.com/Panpivo svi mogu poslati svoje turističke fotografije s Pan pivom putem Facebook aplikacije na njihovoj fan stranici. Pridružite se ekipi i barem na jedan dan postanite turist u svojem gradu.

Foto: Domagoj Kunić

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *