Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

DrinX club u subotu pokreće “Gradsku predigru”!

U subotu 1. studenog, na scenu stupa pravo osvježenje, pokreće se novi urbani klupski program u samom centru grada, u Tkalčićevoj ulici u klubu DrinX.

unnamed

DrinX je lokal atraktivnog interijera u samom srcu grada. Vlasnik Željko Peran, poznat po patentiranju elektronske zaštite artikala, pokrenuo je ovu priču s namjerom osvježenja zagrebačke ugostiteljske, ali i klupske ponude.

unnamed (3)Kao dnevni lokal, DrinX je također poznat po izrazito ukusnim i kvalitetnim kavama. “Dobra kava je ključ dnevnog posla, taj dio se ne prepušta slučaju i moramo gostima ponuditi top kvalitetu”.

Kako u ovoj najezdi narodnjačke glazbe u gradu nedostaje urbane klupske ponude, DrinX pokreće “City 4Play”, iliti “GRADSKU PREDIGRU”.

Resident DJ programa, legendaran je zagrebački DJ Saša Šoštarić, poznat po svom sjajnom osječaju za atmosferu i publiku. Širok glazbeni repertuar koji uključuje ponajbolje od r’n'b-a, hip-hopa, housea, EDM-a i pop-a garantira zabavu i za najzahtjevnije uho, a predivne hostese, mamit će poglede svih prisutnih.

Očekuje Vas sjajna atmosfera i vrhunska zabava do ranih jutarnjih sati, a sljedeće subote još jedan City 4PLAY, uz nastup saksofona.

Za rezervacije i dodatne informacije možete kontaktirati 095/8441114.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *