Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

ĐORĐE BALAŠEVIĆ – ARENA ZAGREB – 26.12.2019.

dorde-balasevic-arena-zagreb-2019U Zagrebu je prosinac mjesec koji se posebno iščekuje. Osim standardnih adventskih dana koji kreću s 1.12., ono što se s nestrpljenjem među Zagrepčanima čeka je potvrda i najava, sad već pomalo tradicionalnog, koncerta Đorđa Balaševića.

I potvrda je stigla prije tri dana! Na službenoj Facebook stranici Đorđa Balaševića tada je objavljeno kako će 26. prosinca u Areni Zagreb dogoditi susret Balaševića i ‘njegovih’.

Posebna veza između Balaševićeve publike i Balaševića brzo je potvrđena – prodaja ulaznica krenula je ovaj ponedjeljak, a u samo dva dana prodano je pola kapaciteta Arene Zagreb!

Nakon prepune pulske Arene ovog ljeta, publika širom Hrvatske ima priliku za novo druženje s najvećim romantičarom ovih prostora. Sve upućuje na to da će koncert biti, kao i svi njegovi do sada, rasprodan, i to puno ranije od samog datuma događanja.

S obzirom na veliki interes, preporučujemo onima koji još nisu nabavili svoju ulaznicu, da požure.

Ulaznice se mogu kupiti fizički na prodajnim mjestima Ticketshopa te online na www.ticketshop.hr.
https://www.ticketshop.hr/hr/e/ore-balasevic-arena-zagreb-26122019/2670/

Cijene ulaznica su sljedeće:

Donje Tribine – 220 kn
Gornje Tribine – 180 kn
Parter – 150 kn
Lože – 800 kn

Važne informacije: ulaznice koje su kupljene online prilikom ulaska u Arenu Zagreb moraju biti isprintane na A4 bijelom papiru i presavinute po označenim mjestima kako bi ih se moglo očitati na ulaznim tripodima Arene Zagreb.

U skladu s odlukom organizatora, sve osobe s invaliditetom u kolicima imaju gratis ulaznicu za mjesta koja su predviđena za osobe u kolicima, dok njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice za mjesta koja su pored mjesta za osobe u kolicima.

Ulaznice za osobe s invaliditetom se mogu podignuti na jednom od ticketshop fizičkih prodajnih mjesta, uz obavezno slanje potvrde o invaliditetu te ime i prezime osobe koja će preuzeti gratis ulaznicu na mail support@ticketshop.hr

Popis prodajnih mjesta provjerite ovdje: https://www.ticketshop.hr/hr/pos-list/

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *