Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dar zagrepčankama za Dan žena

Bonjasky 3 2014Za Dan žena u Areni Zagreb nastupit će bivši maneken, a danas jedan od najslavnijih boraca na svijetu – Remy Bonjasky.

8. ožujka je Međunarodni dan žena?! Moja je poruka muškarcima: Potrudite se da svaki dan bude Dan žena. Žene su posebne i tako se prema njima trebamo odnositi“, poručio je nizozemsko-surimanski borac Remy Bonjasky uoči dolaska u Hrvatsku na spektakl Glory 14 Zagreb.

O ženama u publici je rekao: „Žene vole borilačke sportove. Seksi im je vidjeti snažnu mušku borbu.

Obožavateljice borilačkih sportova smatraju ga najzgodnijim borcem na svijetu, a Bonjasky laskavu titulu i odnos supruge prema njoj komentira kroz smijeh:  Hahahahaha… Lijepo je kad ti se dive… Moram biti pristojan, ali istodobno i oprezan s djevojkama koje žele nešto više od zajedničkog fotografiranja. Moja me supruga dobro poznaje, pa se ne boji konkurencije“, kazao je slavni kick boksač i otkrio kako ga supruga nekoliko posljednjih godina bodri uz ring. Njezinoj se podršci nada i u subotnjem meču protiv Mirka Filipovića Cro Copa koji ga je prije dvanaest godina porazio u Fukuoki.

Za meč se nisam posebno pripremao, ali neću ponovno počiniti iste pogreške“, najavio je borac kojeg sportski svijet poznaje i pod nadimkom „The Flying Gentleman“. Naime, dio napada izvodi su skoku, a još od mladosti krase ga manire džentlmena – čak i u ringu. U djetinjstvu je igrao nogomet, u mladosti bio maneken donjeg rublja, a radio je i kao bankar.

Moje mi iskustvo u bankarstvu pomaže kad pregovaram uvjete ugovora i brojim novac osvojen u meču“, kazao je Bonjasky kroz smijeh i dodao: „Igranje nogometa pomoglo mi je razviti koljena i niske udarce, a iskustvo u manekenstvu koristi mi kako bih se  u što boljem svjetlu predstavio obožavateljima. Sve to pomoglo mi je da se razvijem u čovjeka kakav sam danas.

Danas Bonjasky ima važno mjesto u povijesti borilačkih sportova. „Ponekad je teško jer pokušavate biti najbolji borac svih vremena, ali odlično je i biti jedan od najboljih“, rekao je Bonjasky i obećao sjajnu zabavu svima koji će pratiti njegov meč protiv Cro Copa u sklopu subotnjeg kick boks spektakla.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *