Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu

Polako, ali sigurno stvaramo pravi mali „beauty raj“ za sve ljubiteljice uljepšavanja. Amateri i profesionalci okupljeni na jednom mjestu u zajedničkom cilju – promovirati ljepotu.

Međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone – Dani ljepote održat će se od 1. do 3. ožujka 2013. godine na Zagrebačkom velesajmu.

Sajam Dani ljepote namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.

Na sajmu će se održati seminare, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

Najavljujemo neke novitete u programu kao što su POP UP Store i Zeleni kutak namijenjen isključivo organskoj kozmetici.

NATJECANJE KOZMETIČARA, MLADIH FRIZERA i VIZAŽISTA  

Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

Učenici srednjih škola pokazati će svoje vještine, kreativnost i znanje na frizerskom, make up natjecanju i nail art. Tema za sva tri natjecanja je Ljepota Orijenta.

Organizator make up natjecanja, Učilište Profokus za  najuspješnije natjecateljice osigurao je vrijedne sponzorske nagrade. Kozmetika Feniks, glavni je organizator frizerskog natjecanja dok Zagrebački velesajam organizira natjecanje za buduće dizajnere noktiju u 2 kategorije natjecanja  French Pink & White Gel tehnici i Nail Art –Fantasy.

Također  izdvajamo Međunarodno natjecanje u nadogradnji  noktiju 2013 profesionalce i početnike gdje će natjecateljice pokazati umijeće nadogradnje i dizajnu noktiju.

5. ZLATNI RUŽ – natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke Županije  s ciljem promocije struke i stvaranja natjecateljskog ozračja.

Na Frizerskom natjecanju  učenika srednjih strukovnih škola svi budući frizeri  i stilisti moći će izraziti svoju kreativnost i maštovitost kroz zadanu temu.

Make up natjecanje učenika srednjih škola te natjecanje u nadogradnji noktiju za sve buduće školovane nail dizajnere također na sajmu „Dani ljepote“ 2012.

 

NOVITETI NA SAJMU

Najavljujemo predavanje i savjetovalište Apiaromaterapija, spoj najnovijih znanstvenih spoznaja i najstarijih načina uklanjanja tegoba objedinjuje blagotvorna svojstva pčelinjih proizvoda i najkvalitetnijih eteričnih ulja u jedinstvene, inovativne proizvode zaštičene recepture i procesa proizvodnje. Kozmetička linija apiaromaterapija je kozmetika s posebnom namjenom, 100% prirodna, koncentrirana, bez punila, sintetskih mirisa i boja kemijskih konzervansa. Na savjetovalištu možete dobiti odgovore na sva pitanja vezana uz pčelinje proizvode u prehrani i kozmetici.

Zanimljivi seminari na temu „Najčešće pogreške pri šminkanju“ ili „Naučite više o tetoviranju“ sigurno će privući mnoštvo zainteresiranih. To i još mnogo drugih tema pripremamo za Vas!

 

ZABILJEŽITE U VAŠEM KALENDARU!

 

Ako želite učiniti nešto za sebe, zabilježite si početak ožujka u kalendar : DANI LJEPOTE, na kojem ne propustite besplatne kozmetičke savjete i odlične popuste na „beauty accessories“. J

 

Više detalja na: http://www.zv.hr/default.aspx?id=615

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *