Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dalmatinka anđeoskog glasa poslala je svima božićnu poruku

IMG_20201210_215621_362Poruku  zahvalnosti, nade i osmjeha, ova predivna dalmatinka anđeoskog glasa prenjela je kroz pjesmu ‘All I want for Christmas is You’ u cover obradi popoularne pjevačice Mariah Carey.

‘All I want for Christmas is You’ božićna je pjesma američke pjevačice Maariah Carey s njezinog albuma Marry Christmas. Zbog ovog vječnog hita, Mariah Carey ponjela je naslov ‘Kraljice Božića’, kazala je simpatična Ivana Orlić.
- Ideja za obradom ove božićne pjesme se rodila preko noći upravo zbog okolnosti u kojima smo se svi našli zbog Covida-19 da podsjeti na važnost nade, zahvalnosti, radosti, da izmami osmjeh na lice svakog čovjeka, naglasila je Orlić.
U ovoj situaciji kad je koronavirus promijenio apsolutno sve uzrokujući pritom prestanak uobičajenog svakodnevnog funkcioniranja i sveopću neizvjesnost, Ivana je svojim anđeoskim glasom sjajno, s puno energije i emocija otpjevala pjesmu i donijela božićnu čaroliju u naše  domove. Vesela božićna ljubavna pjesma u svima nama budi uspumene na najljepše doba u godini.

‘Božić nije otkazan, čuvajte sebe i druge i neka vam ljubav bude vodilja’  izjavila nam je Ivana I dodala kako je ljubav najmoćnija sila na svijetu.

Spot i pjesmu možete pogledajte s nama:

Ivana Orlić, pjevanjem se bavi  od kada zna za sebe, iako je diplomirana ekonomistica, svoj život posvetila je glazbi, a vjerujemo da nam  Ivana u novoj godini sprema još puno lijepih iznenanđenja.

Piano: Leo Škaro

Video production: Miki Nopling

Make up: Stella Orlić

Hair Style: Salon Gelo

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *