Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Al Di Meola Plays Beatles & More u Lisinskom

Ostalo je samo još 6 dana do spektakularnog koncerta pripremljenog upravo za Vas – glazbene sladokusce! Al Di Meola, jedan od najprominentnijih gitarističkih virtuoza današnjice dolazi nam u goste 21. svibnja u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Ovaj dugo dozivani i s nestrpljenjem priželjkivani gost za svoju zagrebačku premijeru priprema nam potpuno novo i vanserijsko glazbeno iskustvo.

Al Di Meola

Na albumu”All Your Life” Al Di Meola otkrio je način kako harmonično spojiti svoj specifični glazbeni svijet s onim njegovih idola Lennona, McCartneyja, Harrisona i Stara; te naposlijetku taj čudnovati sklad izvesti uživo na velikoj turneji “Al Di Meola Plays Beatles & More”. Pjesme Beatlesa bit će postavljene u sasvim novi kontekst koji jamči posjetiteljima doticaj s još nepoznatim i neviđenim glazbenim iskustvom.

Ovaj akustični Tour de Force već je obišao preko dvadeset američkih i europskih gradova i oduševio tisuće ljudi u rasprodanim dvoranama. Koncerti na ovoj turneji svojevrsni su šlag na tortu ovog izuzetnog kompozitora i velemajstora gitare koji je nakon 20 albuma odlučio odati počast Beatlesima, istražujući i inovirajući glazbu koja je na njega najviše utjecala. “Ja zaista Beatlese smatram razlogom zašto uopće sviram gitaru, oni su bili katalizator između mene i glazbenog svijeta i poticaj da učim svirati”, izjavljuje virtuoso najvišeg ranga i poziva naspektakl u Lisinskom koji se nipošto ne smije propustiti.

Foto: Press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *