Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 najgorih ženskih grešaka u flertu

FlertFlert ili koketiranje dio je života svake žene. Međutim, ako se dobro snalazite u situaciji u kojoj netko pokušava osvojiti vaše srce, to ne znači da ćete se dobro snaći u obrnuto postavljenim uvjetima.

Kada je riječ o flertu, žene su često sramežljive i nervozne kada flertaju sa zgodnim samouvjerenim muškarcem. A samo sa  takvima i želimo flertati, zar ne? Dovoljno je da samo pogledamo ravno u njegove duboke oči i iznenada gubimo razum!

Iako su ti trenutci gubljenja razuma nevjerojatno slatki, često se događa da sve upropastimo u trenu i stvorimo krivi dojam o sebi. Evo kojih 12 grešaka nikako ne smijete raditi:

1. Ne pretpostavljajte da on zna da vam se sviđa

Mislite da je muškarac svijestan vaše čežnje za njim samo zato što ste se danas posebno uredile? Ne, drage dame, muškarci tako ne funkcioniraju. Morate poduzeti nešto ipak malo konkretnije kako biste mu pokazale svoj interes. Zapamtite, bez pčela nema meda. On nikada neće znati da vam se sviđa ako mu to ne pokažete.

2. Ne govorite o drugim muškarcima kojima se vi sviđate

Nemojte raditi ovu grešku pokušavajući reći frajeru da je on zapravo pobjednik među ostalim muškarcima kojima se sviđate. On bi lako mogao pomisliti da ga stavljate na listu prijatelja bez ikakve mogućnosti da postanete nešto više jer, hej, vi imate podugačak red potencijalnih partnera!

muskarci_u_drustvu_zena3. Nemojte biti previše samouvjerena ili zločesta

Kada flertate sa malo povučenijim tipom, nemojte nikako biti previše samouvjerene i nemojte pokušavati pokazati da nemate nikakvih nesigurnosti. A kada flertate sa samouvjerenim muškarcem, nemojte biti previše zločeste i odrešite. Mnoge žene griješe pokušavajući biti zločeste misleći da će ih to učiniti da djeluju samouvjerenije. Ustvari, takvo ponašanje uplašit će bilo kojeg muškarca.

4. Zaboravite na neprestano smijanje

Frajeri vole zbijati šale. Na taj način pokušavaju podići raspoloženje žene i pokazati joj da su zabavni. Smijanje na njegove šale je svojevrsni imperativ flerta, ali nemojte pretjerivati. Nemojte se početi smijuljiti i usiljeno smijati svaki put kada on pokuša reći nešto smiješno. Pogotovo ukoliko vam ono što je rekao zapravo uopće nije smiješno. Izgledat ćete neprirodno i on će shvatiti da se samo pretvarate, a to je puno gore od priznanja da vam njegova šala zapravo i nije baš tako smiješna.

5. Ne pretjerujte s alkoholom

zena u baruJedna ili dvije čašice nekog žestokog alkohola neće vam upropastiti dejt, dapače, opustit će vas i podignuti samopouzdanje, ali sve više od toga predstavlja potencijalnu opasnost od toga da se sastanak pretvori u katastrofu – ne želite da vas vidi kako se valjate po podu i pričate o svemu što vam padne na pamet.

6. Ne pretjerujte sa zainteresiranošću

Pokažite svoju zainteresiranost za ono što vam govori pitanjima i aktivnim slušanjem. Ne smijete se pretvarati da su njegove riječi toliko zanimljive i uzbudljive da ste spremni postati njegovom djevojkom istoga trena! Teško je postići umjetnost flerta, ali jedna od najvažnijih stvari je da budete svoji. Nakon svega, ne možete se ni zauvijek pretvarati.

7. Bez laži

Laganje je ružno i može uništiti bilo koji odnos. Pamtiti koga ste lagali i kome ste koju laž izrekli kako ne biste bili uhvaćeni, preveliki je teret za nositi. Također, loša je ideja započeti vezu s laži. Ako želite da vaša simpatija voli vas, a ne vašu laž, najbolje je da se odmah od samog početka držite istine.

8. Nemojte ga uhoditi na društvenim mrežama

Da, društvene mreže reći će vam mnoge zanimljivosti o frajeru koji vam se sviđa, ali nemojte refresh-ati njegov profil svakog sata kako biste doznale gdje večeras planira izaći. Izbjegavajte pretjerano komentiranje na svaki post i fotografiju koju objavi ili slanje bezbroj poruka. Postoje puno bolji načini da privučete njegovu pažnju.

9. Ne budite prehladni

Priznajte: žene smo i volimo dramu, a još više volimo tesirati muškarce, zar ne? Žene često imaju pogrešnu percepciju da će svojom hladnoćom zainteresirati muškarca. No to je krivo. Nemojte navesti muškarca da pomisli da vam se ne sviđa samo zato da biste testirale da li je dovoljno uporan i zagrijan kako bi zaslužio vašu ljubav. Razmislite dvaput: biste li željele biti u vezi u kojoj ste voljene samo onda kada ste hladne i nezainteresirane? Kakvog to smisla ima…?

10. Ne pretjerujte s misterioznošću

Malo misterija i intrige svakako je poželjno, ali ako ipak date neke informacije o sebi i odate tko ste u suštini, činit ćete se prirodnijima i brže ćete pronaći zajednički jezik.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *