Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

7 jadnih izlika koje dečki bacaju iz rukava

Razotkrili smo ih. Evo što znače sve besmislice koje kaže dok dejta s vama:

1. „Strah me toga koliko je ovo između nas postalo dobro.“

slikaOvo je zapravo izlika za pravi razlog zbog kojega se više ne mogu viđati sa vama. Bilo mu je toliko dobro s vama. Jednostavno previše dobro. Toliko dobro da je morao odseliti u Neum i oženiti neku drugu kako bi pobjegao od te vaše savršenosti koja ga je psihički uništavala jer je bila toliko dobra.

2. „Tajming je jednostavno loš.“

Da, to je totalna istina. Ožujak je baš bezvezno vrijeme za pronalaženje nekoga s kime bi se mogao družiti i zabaviti te povezati na svim nivoima. Možda da probaš rujan il’ neš’…?

3. „Želim biti s tobom, ali…“

Doslovno sve što će reći dolazi u paketu sa malim harfama koje sviraju oko njega jer toliko je nelogično bilo što što dolazi nakon ovoga „ali“. Ako želi biti s vama, bit će. Točka. Nikada ne ćete reći „Želim osvojiti milijun eura, ali…“ jer ih definitivno i posve sigurno želite osvojiti.

4. „A zašto ne bi došla do mene doma? Možemo pogledati neki film.“

Budući da je toliko lijen da vas izvede negdje van, pokušat će to nadomjestiti sa prvih dvadeset minuta trećeg nastavka Star Warsa. Po šesti put u mjesec dana.

5. „Jednostavno nisam spreman za vezu trenutno.“

Prijevod: Ne želim biti u vezi sa tobom, u stvari, nikada.

6. „Na cugi sam s frendovima oko 11. Mogla bi navratiti.“

Iliti ga: „Hej, dakle, ja ću ionako već bit u tom bircu večeras, pa ako navratiš, najvjerojatnije ćeš morati upoznati pet mojih polupijanih frendova iako još ni nisi sigurna sviđam li ti se ja uopće. I ja neću morati uložiti ama baš nikakav trud da te vidim. Također, nisam čak ni siguran kad ću točno biti tamo. I, ‘oš doć’?“

7. „Želim da ovo bude službeno, ali zar se baš moramo zvati curom i dečkom?“

ŠTO OVO UOPĆE ZNAČI?!

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *