Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Znate li što se događa s vašom dušom kada umrete?

smrtAko vjerujete u to da ljudi imaju dušu i da ona nakon smrti napušta ljudsko tijelo, sigurno vas zanima (iako vjerojatno ne želite to čim prije saznati i iskusiti) kakav je to osjećaj. Znanstvenici koji se bave tim, uvjetno rečeno, rubnim fenomenom, tvrde kako čovjek i tada, nakon smrti, čovjek osjeća svoje tijelo i ima snažan osjećaj potpune iscijeljenosti, bez ikakvih bolova.

Čak su to i saželi u nekoliko točki u tekstu objavljenom na portalu ilyke.com.

Evo, dakle, redom što čovjekova duša “osjeća” kada napusti tijelo:

1. Odjednom znate mnoge stvari koje niste znali za života.

2. Čitava atmosfera oko vas ispunjena je umirujućim zvukom, kao da stotine tisuća udaljenih glasova jedva čujno pjeva samo vama.

3. Zrake svjetlosti djeluju prijateljski, kao da vas poznaju i shvaćaju. Osjećate njihovu mudrost, inteligenciju i dobrotu.

4. Kada umrete, gore vas čekaju bića koja će vas pozdraviti i pomoći vam da se naviknete na novonastale okolnosti. Uz to vas upoznaju i s bezvuvjetnom ljubavlju koja vam je bila neshvatljiva dok ste bili živi.

5. Potom, kao da je netko uključio nekakav kozmički projektor, odgledate kao na filmu čitav svoj život.

smrt_16. Dok tako gledate svoj život, imate osjećaj kao da u ruci držite daljinski upravljač. Možete brzo “premotati” svoj život naprijed ili unatrag, zumirati ili izaći van.

6. Dok tako gledate svoj život, imate osjećaj kao da u ruci držite daljinski upravljač. Možete brzo “premotati” svoj život naprijed ili unatrag, zumirati ili izaći van.

8. Nakon što pregledate čitav svoj život, dobivate svoje novo tijelo načinjeno od koncentrirane svjetlosti.

9. Uopće niste zabrinuti za svoj izgled. Budući da ste sada načinjeni od svjetlosti, nemate ni organe ni krv, tako da ne osjećate ni težinu niti ikakve bolove.

10. Tamo gore srećete svog duhovnog vodiča. Poznajete se, iako ga nikada ranije, za života, niste susreli. I tada ste ponovno skupa sa svojom obitelji i prijateljima.

11. Na koncu shvaćate da smrt i nije tako ozbiljna kao što ste mislili. Iz jednostavnog razloga, jer ste sada – vječni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *