Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Znakovi koji pokazuju da ste u pogrešnoj vezi

Kako možete znati jeste li u pogrešnoj vezi?

Znakovi koji pokazuju da ste u pogrešnoj vezi!(1)Pitate li se često jeste li u pogrešnoj vezi ili ne? Mnogo je ljudi priznalo kako im se dosta toga ne sviđa kod partnera, ali ostaju u vezi bez obzira na to. Neki to rade iz straha da ne ostanu sami, a drugi lažu sami sebe, vjerujući kako će veza biti u redu. Na žalost, ostati s nekim i nadati se da će se sve magično riješiti, gotovo uvijek rezultira slomljenim srcem. Srećom, postoje način da saznate je li vaš partner pravi i ima li vaša veza ono što je potrebno za uspjeh.

Ovo je 5 znakova koji pokazuju da se nalazite u pogrešnoj vezi:

1. Ne možete se osloniti na partnera

Kada ste u snažnoj i zdravoj vezi, znate da uvijek možete računati na partnera kao i on na vas. Što znači da će vas partner bez obzira na to što se dogodilo, uvijek biti tu kako bi vam pomogao. Odnosno, on će biti spreman odustati od svega što radi taj trenutak i doći vam pomoći ako ste u nevolji. Štoviše, podrazumijeva se da biste se trebali moći osloniti na svog partnera i kada su u pitanju male stvari. Ako ne možete računati da će obaviti jednostavan posao za vas ili doći do vas ako ste u nevolji, nalazite se u pogrešnoj vezi.

2. Ne rastete i ne razvijate se kao osoba

Osjećate li se kao da ste zapeli i da stojite na mjestu? Ako je tako, osoba s kojom ste u vezi ne potiče vas na rast niti vas nadahnjuje da budete bolja verzija sebe. Kada ste s pravom osobom, oboje rastete kao pojedinci i radite na postizanju osobnih ciljeva. Drugim riječima, ako vas vaša veza ne potiče na osobni rast i razvoj, jednostavno otpustite to.

3. Vidite se s drugim osobama

Normalno je moći priznati da druge osobe izgledaju dobro i da su atraktivne. Međutim, nikako nije normalno niti u redu maštati i sanjariti o drugima. Što je još važnije, ako razmišljate kako bi mogli sanjarenje i maštanje provesti u djelo, trebali biste odmah prekinuti s partnerom.

4. Gubitak povjerenja

Sve što je potrebno kako bi se jedna ljubavna veza raspala jest nedostatak povjerenja jednog od partnera. Ako jedna strana uvijek mora opravdavati svoje postupke drugoj, veza je nezdrava i pogrešna. Partneri bi uvijek trebali moći u potpunosti vjerovati jedni drugima i biti sigurni da neće biti izdani i povrijeđeni.

5. Nedostatak sreće

Ovo je najlakši način za vidjeti da se nalazite s pogrešnom osobom. Da ste s osobom koja vas razumije i shvaća, osjećali biste se sretno, zadovoljno i ispunjeno. Osjećati se nesretno i nezadovoljno znak je da veza nije ono što bi trebala biti. Ako se osjećate nesretno, jednostavno prekinite vezu i sigurno ćete naći nekoga tko će vas u potpunosti usrećiti.

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *