Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

“Žena koja nas je inspirirala”

Kreativni Facebook nagradni natječaj s temom „Žena koja nas je inspirirala“ i dalje je u tijeku u Arena Centru
Prijave u tijeku do Majčinog dana – 12.05.2013.
Pobjednik osvaja wellness vikend za dvoje u Malinskoj i kraljevsku masažu!

zenaNajmoderniji trgovačko-zabavni centar četvrte generacije Arena Centar Zagreb nagrađuje svoje Facebook fanove putem kreativnog nagradnog natječaja „Žena koja nas je inspirirala“, koji je pokrenut u ožujku ove godine, a završava na Majčin dan, u nedjelju 12.05.2013. godine.
Za sudjelovanje u natječaju dovoljno je ispričati priču o ženi koja je poslužila kao inspiracija i potaknula nekoga na dobro djelo, promijenila nekome život i utjecala na pozitivne promjene. To može biti nečija majka, kćer, žena, prijateljica, baka, susjeda ili bilo koja druga žena koja nas nadahnjuje svojim djelima, postupcima i odnosima prema okolini i drugim osobama.
Kratku priču na navedenu temu s fotografijom potrebno je objaviti na Facebook adresi Arena Centra – www.facebook.com/arenacentar gdje se nalazi aplikacija za kreativni natječaj „Žena koja nas je inspirirala“.
Priču s najviše like-ova nagrađuje www.promotiva.hr s Wellness vikendom u vrijednosti od 260 eura u BLUE WAVES RESORT 4 zvjezdice hotelu na otoku Krku, Malinska, te Wellness centar Oaza daruje s kraljevskom masažom u Wellness centru Oaza ili sa 2 sata makeover tretmanom po izboru u vrijednosti od 500 kuna.
Pravila i uvjete sudjelovanja u natječaju zainteresirani mogu saznati na web stranici ili FB stranici Arena Centra.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *