Završeni Dani ljepote – ostaju lijepa sjećanja i galerija fotografija!

IMG_4921 Sajam Dani ljepote okupio je 140 izlagača iz 15 zemalja. Broj izlagača ove godine povećan je u odnosu na prošlu godinu. Kroz tri dana brojni posjetitelji mogli su tako doznati sve novosti s područja kozmetike, frizerstva, manikure i pedikure te po povoljnim cijenama obaviti neke beauty tretmane, kupiti make up ili dobiti besplatne savjete vrhunskih vizažista.

Tradicionalno su održana i brojna natjecanja: natjecanje za najbolje dizajnere noktiju, natjecanje učenika strukovnih škola u make up-u, nail dizajnu te natjecanju za naj frizera-učenika. Natjecanje u nadogradnji trepavica novo je natjecanje na Danima ljepote, a prva pobjednica je Dajana Marinac iz Rijeke. Na međunarodnom natjecanju u nadogradnji noktiju sudjelovalo je 58 natjecateljica iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Mađarske.

Natjecalo se u osam kategorija.

U kategoriji Nail Art u fotografiji pobijedila je Anja Aleksandra Krumens iz Rijeke. U kategoriji Nail Art nokti u kutiji pobjednica je Renata Švingrlin, a u kategoriji Nail Art nokti oslikani rukom Vlatka Pehar. U ostalim kategorijama pobjednice su Kristina Kipčić, Lutva Kispal iz Mađarske i Jelena Janković iz Srbije, a u najatraktivnijoj kategoriji Nail Art Fantasy pobjednica je Renata Švingrlin koja je i ukupna pobjednica.

Novitet ovogodišnjih Dana ljepote je POP UP STORE, mjesto gdje su domaći kreativci prodavali svoje rukom izrađene originalne i unikatne predmete od modnih detalja poput naušnica, ogrlica i prstenja do dekorativnih detalja za uređivanje interijera.

Trikove i male tajne kako uspješno nanijeti make up naučile su 24 polaznice u Maloj školi za šminkanje. Svaki dan sajma na glavnoj pozornici organiziran je nagradni kviz s bogatim nagradama sponzora. Sajam je posjetilo preko 10.000 ljudi.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *