Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

18. Državno natjecanje barmena

barmen18. Državno natjecanje barmena u miješanju pića VIGOR BARMEN CUP ’12, održati će se 11.05.2012. na Zagrebačkom velesajmu sa početkom u 14h.

Natjecanje će se održati u dvije kategorije: classic i flair style.

 

Hrvatska udruga barmena već 19 godina promiče barmensku struku i educira barmenski kadar na području RH. Udruga je članica IBA-e ( International Bartender Association) te već dugi niz godina naši članovi postižu vrlo dobre rezultate na međunarodnim natjecanjima diljem svijeta.

I ove godine su izabrani najbolji hrvatski barmeni koji dolaze iz cijele Hrvatske te će svojim kreacijama i izvedbom pokušati zadovoljiti stručnu komisiju. Pobjednici državnog prvenstva predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu barmena 15.10.2012. u Pekingu u Kini.

Dugogodišnja i već tradicionalna suradnja Ugostiteljsko turističke škole sa Hrvatskom udrugom barmena (HUB), pokazala se kao uspješan model za stvaranjem najkvalitetnijih barmena u Hrvatskoj. Učenici Ugostiteljsko-turističke škole iz Zagreba i ove će godine sudjelovati u organizaciji samog događaja te će na taj način stjecati nova iskustva u profesionalnom napredovanju.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *