Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Započeo Eurosong 2012

Ovogodišnji 57. po redu Eurosong ugostila je prošlogodišnja zemlja pobjednica- Azerbejdžan. U Bakuu u Azerbejdžanu, u prvoj polufinalnoj večeri nastupilo je 18 zemalja od ukupno 42 zemlje. No samo 10 zemalja se plasiralo u finale sa svojim ovogodišnjim izvedbama.
Atmosfera je i ove godine kao i uvijek dosada bila vruća. Dvorana ispunjena pljeskom, glasnim navijačima koji su bodrili svoje favorite i mnoštvom zastavica zemalja kandidatkinja. Polufinalnu večer otvorio je nastup predstavnika Crne Gore, Ramba Amadeusa, koji se uz neobičnu pjesmu i scenski nastup ipak nije plasirao u završnicu. Publiku su posebno osvojile predstavnice Rusije- ruske babuške. Izvevši pjesmu pod nazivom “Party for everybody”. Za babuške se nagađa kako bi mogle biti ovogodišnje pobjednice. Uzbudljivu polufinalnu večer zatvorila je Irska. Iako su svi bili posebni i na svoj način zanimljivi, a svaki pljesak gromoglasan u glavnu završnicu Eurosonga 2012. plasirale su se ipak one zemlje koje su prema ocjenama imale najbolje pjesme i nastupe.
U finalu ćemo tako uz zemlje koje izravno ulaze u završnu večer gledati Rumunjsku, Moldaviju, Island, Mađarsku, Dansku, Albaniju, Cipar, Grčku, Rusiju, Irsku i nadamo se našu predstavnicu Ninu Badrić. Nina će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri u četvrtak. Nina navijamo za tebe!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *