Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vikend s Karlom!

Varaždinci španciraju, Zagrepčani fuliraju, a Karlovčani će 1. i 2.6. u središnjem parku karlovačke Zvijezde – kulirati! Tako je na press konferenciji u subotu 18.5. u Karlovcu najavljen prvi “Vikend s Karlom“, manifestacija u spoju sporta, kulture i zabave koju ne smijete propustiti.

image001“Ako se o jednom gradu može govoriti kao o ‘neotkrivenom biseru’, onda je taj grad bez sumnje – Karlovac”, istaknuo je Vedran Galić, direktor G.A.D. PRODUKCIJE, idejnog začetnika i produkcijske kuće projekta te kreativnog tima KULTUR-a koji je osmislio ovaj projekt. “Projekt ‘Vikend s Karlom’ pokrenut je u partnerstvu s Turističkom zajednicom grada Karlovca s vizijom i željom da se Karlovac afirmira i prepozna u najširem kontekstu. Zato već sada o njemu govorimo kao o dugoročnom kulturno-turističkom projektu”.

Dugoročni potencijal projekta bio je središnja tema predstavljanja i drugih sudionika konferencije, koju je riječima dobrodošlice pozdravila i zamjenica gradonačelnika grada Karlovca Marina Kolaković, istaknuvši spremnost grada da podrži ovaj projekt. Nikolina Lisac ispred Turističke zajednice grada Karlovca pozvala je pak Karlovčane i sve druge posjetitelje diljem Lijepe naše da 1. i 2. lipnja posjete Karlovac i sudjeluju na “Vikendu s Karlom”, te da tako otkriju barem dio tajni koje skriva ovaj još neotkriveni turistički biser.

Karlovačka pivovara prepoznala je i podržala projekt putem svog donacijskog natječaja “Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju”. U povodu održavanja press konferencije predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher pozdravio je održavanje prvog ““Vikenda s Karlom istaknuvši kako ovaj projekt ima potencijal postati “značajan društveni i turistički događaj koji će doprinijeti poboljšanju društvenog života u Karlovcu i ponuditi novi sadržaj građanima”, te zaključio: “Smatramo da je ovo dugoročan projekt koji ima potencijal da učini Karlovac još ugodnijim mjestom za život i zbog toga nam je drago što smo kroz našu donaciju omogućili da se projekt pokrene”.

Renata Sopek i jutarnji trening u parku, urnebesno zabavni dječji mjuzikl “Živ živ živ” Tvornice lutaka, puno dobre glazbe na koncertu Ive Smojver i njezina banda JazzIVA, glazbeno-scenski spektakl na otvorenom “Mozart u vrtu”... Sve to i još puno dobre urbane zabave očekuje nas na prvom “Vikendu s Karlom”.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *