Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki koncert legende

fest_nog_1806-2 Na zagrebačkom Bundeku u sklopu Festivala nogometa jučer je održan koncert Miše Kovača i njegove kćeri Ivane u kojem je uživalo više od 5000 posjetitelja. Koncert legende hrvatske glazbene scene bio je odlična uvertira uoči susreta Hrvatska – Kamerun i dobra prilika za podizanje atmosfere i dobrih vibracija u Karlovačkom korneru koji je i ovaj put iznenadio sve posjetitelje dijeleći majice i kapice s prepoznatljivim hrvatskim crveno bijelim kvadratićima ali i ugodno iznenadio prisutne neprasteriziranom pivom iz petstolitarskih tankera postavljenih na Festival nogometa posebno za ovu priliku.

Koncert nije propustio ni proslavljeni Hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc koji je uz dobru glazbu s velikim simpatijama upoznavao i novi VW Polo poželjevši svojoj kćeri kupiti upravo ovaj mali kompaktni automobil. Kao veliki fan Miše Kovača pokazao se i finalist hrvatskog Masterchefa Matija Nikolić pjevajući sve Mišine pjesme. Dobra atmosfera prenijela se na sve okupljene koji su nakon koncerta bili velika podrška Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i koji su poneseni dobrim rezultatom s oduševljenjem proslavili pobjedu Hrvatske nad Kamerunom.

Organizatorica Festivala nogometa Lana Klingor Mihić također se uklopila u slavljeničku atmosferu najavljujući još iznenađenja na ovom lijepom sportsko – glazbenom događanju. Tako će uoči utakmice Hrvatske – Meksiko 23.6. od 20 sati sve okupljene zabavljati Prljavo Kazalište, dok je vikend 21. i 22.06. rezerviran za roštiljanje, nastup hrvatskih tamburaških sastava, ali i humanitarne utakmice osoba iz javnog i društvenog života Hrvatske. Tako će subotu za pomoć udruzi Hrvatska liga protiv raka humanitarnu utakmicu odigrati poznate Hrvatice, dok je nedjelja rezervirana za dečke koji će imati priliku pokazati svoje nogometno umijeće na nogometnom terenu Festivala nogometa.

Festival nogometa možete pratiti na službenoj stranici festival: www.festivalnogometa.com

te na Facebook stranici: https://www.facebook.com/FestivalNogometa

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *