Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Urbaniziraj se u Green Goldu!

bez loga-3 - CopyJedan od ponajboljih pjevača domaće glazbene scene stiže 6. studenoga 2013. u Green Gold Club. Mikrofon će svojim vokalnim ali sposobnostima užariti Nikola Marjanović frontman grupe Sane (ex Radio Luksemburg).

Nikola Marjanović i Grupa Sane proslavili su se odličnim glazbenim obradama. Njihovu obradu ‘Someone like you’ od Adele na Youtubeu je vidjelo više od 200.000 ljudi. Obrada velikog hita prerano preminulog hrvatskog kralja funka Dine Dvornika ‘Ja bih preživio’, donijela im je status zvijezda

Sve navedeno jamac je odlične zabave i još jednog vrhunskog partya srijedom u Green Gold Clubu-u! Urban Wednesday iz tjedna u tjedan pokazuje koliko je zapravo uspješan, te kako je u kratko vrijeme osvojio brojnu publiku koja ‘živi’ za ritmove R’n'B’, Hip Hop, Soul, Funk i House glazbe. Kao i svake srijede za podizanje atmosfere zadužen je resident DJ Emilio Dalbello, dok se za vaše i naše glazbene pokrete brinu kraljevi koreografije Atomic Dance Factory.

Ne propustite novi Urban Wednesday uz Nikolu Marjanovića, člana grupe Sane, srijeda, 06.11.2013. Green Gold Club!

Igra darivanja

Za potpuni doživljaj nagradit ćemo stolom za četvero i bocom pića prvog čitatelja koji nam na facebook stranici među komentarima odgovori na pitanje – tko ovu srijedu nastupa u Green Gold clubu. Svoje podatke ostavite u inbox. Požurite, nagradna igra traje do srijede ujutro.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *