Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

UPOZNAJTE TIM AKTIVNE HRVATSKE S KOJIM VJEŽBAMO OVOG PROLJEĆA I LJETA

Tim AH 2018Hrvatska vježba, aktivna je i ovog proljeća i ljeta. Sve više naših građana uviđa dobrobiti redovite tjelesne aktivnosti i rado se odaziva na edukativne treninge nacionalnog sportskog projekta Aktivna Hrvatska. Nakon zimskih mjeseci na redu je vježbanje na otvorenim lokacijama. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba osmislio je treninge koji će nas razbuditi, dobro izmoriti ali i zabaviti. Prvi grad u kojem vježbamo su Vodice u subotu, 26. svibnja u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika.

Odlična atmosfera u kojoj lako usvajamo nova znanja odlika je treninga tima uz koji je vježbalo već gotovo 25 tisuća građana diljem Hrvatske. U novoj proljetno – ljetnoj sezoni tim predvodi kineziolog Ivan Antunović. Ovaj rođeni Požežanin nedavno je diplomirao na KIF-u i započeo rad s ljudima kao osobni trener.“Rad s vježbačima najljepši je dio našeg posla. Kroz Aktivnu Hrvatsku ovog ćemo ljeta educirati diljem obale. Pozivam sve da nam se pridruže u nekom od gradova u koji dolazimo. Pripremili smo trening koji će vaše tijelo dobro aktivirati, zabavit ćete se i svakako od naših partnera iz Biotreninga i Definicije hrane dosta toga i naučiti!” – izjavio je Ivan.

Uz Ivana, posebnu energiju u projektu godinama daje ambasadorica i voditeljica Renata Sopek. Od samih početaka Renata je spremno uskočila u zahtjevnu ulogu i do danas je ostvarila izvrsne rezultate u radu sa svim generacijama. Njezini savjeti tijekom samih treninga zlata su vrijedni vježbačima koji za našu najpoznatiju predstavnicu imaju samo riječi hvale. Dubrovkinja Lukrecija Dragić rođena je u obitelji sportaša, a u projektu je treću sezonu. Bavi se atletikom i pleše u folklornom ansamblu Linđo. Trenutno je na 5. Godini KIF-a. Goran Kontić posljednjih nekoliko godina uspješno radi kao trener brojnim sportašima i rekreativcima, a na zajedničkim treninzima educira vježbače.

Od ove godine tim je osvježen novim članovima. Jana Pavlović apsolventica je smjera Kineziterapija na KIF-u. U projekt se uključila sa željom da što više vremena educira mlade koji su posebno neakativna skupina našeg društva. Borna Butijer ima 21 godinu, student je 3. godine i već je prava Youtube zvijezda. Njegovim dolaskom u tim projekt je zasigurno dobio na jednom novom mladenačkom elanu. Posljednji se timu priključio Zagrepčanin Tian Jagarić. Student je treće godine KIF-a na kojem će usmjeriti Kondicijsku pripremu sportaša. U slobodno vrijeme radi kao osobni trener, a rekreativno se bavi fitnessom i boksom.

Tim Aktivne Hrvatske uključuje ambasadoricu i voditeljicu Dariju Mikulandru Žanetić koja nam sve vijesti iz projekta donosi u emisiji Aktivna Hrvatska na Sportskoj TV. Dubrovkinja Darija 18. će lipnja u hotelu Valamar predstaviti Mentalni trening pod vodstvom psihologa Ane Kotzmuth i Igora Čerenšeka. Njihov trening održat će se i 20. srpnja u Falkenstiner hotelu&spa Iadera u Petrčanima. Trening tima KIF-a održat će se 15. srpnja u Gospiću, a 8. rujna u Splitu. Asja Petersen treću je godinu u projektu uz trening Focus point koji će se ovog ljeta održati 22. kolovoza u Šibeniku, dok će Sandra Petra Pintarić trening yoge održati u Zagrebu, 6. listopada.

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner je HEP. U svim gradovima partneri projekta daruju vježbače. HEP majice za trening, NIVEA poklon za njegu tijela i prostirke, MG Mivela – vodu Vašeg srca, najbolji sportaš Decathlon lopte za vježbanje, Merkur osiguranje priprema zdravi Merkur smoothie nakon treninga. Partneri projekta su i Falkensteiner hotel&spa Iadera te Valamar hotel iz Dubrovnika.

Prijavite se za vježbanje u gradovima na: www.aktivnahrvatska.hr

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *