Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

U Novu godinu s Lepom Brenom

Lepa Brena, Hari Mata Hari

Nešto više od tjedan dana dijeli nas od najglamuroznijeg dočeka nove 2014. godine na Balkanu koji u Beogradu pripremaju Lepa Brena i prijatelji. Najpopularnija pjevačica bivše Jugoslavije unajmila je cijeli novootvoreni hotel Crowne Plaza (bivši hotel Intercontinental) i priprema feštu za pamćenje. Osim Brene, na dočeku će nastupiti i njezin veliki prijatelj, sarajevski pjevač Hari Varešanović sa svojim pratećim bendom Hari Mata Hari, a na reprizi dočeka 01. siječnja 2014. na istom mjestu Lepa Brena će zapjevati s najvećim zvijezdama Grand produkcije, njezine vlastite poznate izdavačke kuće.

Da bi se njezini gosti doista osjećali glamurozno i posebno, Brena je svima pripremila specijalne wellness& spa aranžmane u novootvorenom najvećem i najluksuznijem spa centru u regiji. Luksuzni aparmani u hotelu i wellness program bit će upotpunjeni najfinijim kulinarskim delicijama na samoj svečanoj večeri o čemu će brinuti tim od čak 27 kuhara s nacionalnim jelima iz cijelog svijeta – od Beluga kavijara do punjenih prepelica.

Za goste iz Hrvatske pripremljeni su posebni paket aranžmani koji uključuju all inkluziv – smještaj, wellness program, svečanu večeru i zabavu, a ako želite sudjelovati na najraskošnijoj proslavi Nove godine u regiji, detalje možete vidjeti na adresi www.beonova.com

Svoj dolazak na ovu novogodišnju feštu već su potvrdili neki od najpoznatijih poduzetnika i javnih osoba iz cijele regije, ali i Rusije, Turske, Monaca i Amerike.

Foto: Facebook

Video: Youtube

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *