Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Traže se misice Zadarske, Međimurske i Šibensko-kninske županije

Raspored županijskih natjecanja za Miss Hrvatske ovih je dana poprilično zgusnut! U četvrtak se u Biogradu bira Miss Zadarske, u subotu u Čakovcu Miss Međimurske, a u nedjelju u Šibeniku Miss Šibensko-kninske županije.

Dvije finalistice velike završnice koja će se održati 12. lipnja u hotelu Omorika na crikveničkoj rivijeri već su poznate – Petrinjka Danijela Bjelac predstavljat će Sisačko-moslavačku županiju, a Iva Butorac iz Svete Klare branit će boje Zagreba i Zagrebačke županije.

antonija_gogicAktualna misica Antonija Gogić aktivno sudjeluje na županijskim izborima kao članica ocjenjivačkog suda i kao savjetnica organizacijskog tima.

„Trudim se biti prisutna na što je više moguće regionalnih izbora, upoznati natjecateljice i pokušati im pomoći svojim iskustvom. Susrećem divne djevojke koje se ističu ne samo svojom ljepotom već i različitim talentima, samopouzdanjem i plemenitošću. Osobito me veseli što s djevojkama imam prigodu razgovarati o humanitarnoj dimenziji projekta i potaknuti svijest o pomaganju. Mnoge od njih već su uključene u neke humanitarne aktivnosti, a sve do jedne su spremne podržati našu suradnju s Caritasovom „Kućom ljubavi“. – ističe lijepa Antonija.

Slijede izbor za Miss Istarske županije 22. te izbor za Miss Slavonije koji će se održati 23. Svibnja. Još uvijek su otvorene prijave za sva preostala županijska natjecanja pa se pozivaju sve zainteresirane djevojke da to učine na internetskoj stranici miss.hr na kojoj se mogu pratiti i sva aktualna događanja te vidjeti fotografije natjecateljica.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *