Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tarik Filipović sa sinom Armanom i Luka Bulić zaigrali nogomet na Infogamer sajmu

Tarik Filipović_DSC0354Na 8. izdanju Infogamera, A1 i PlayStation čitav jedan dan posvetili su najpopularnijoj igri u stvarnom i virtualnom svijetu – nogometu. Posjetitelji su, osim osvajanja giveaway poklona, zaigrali hit igru FIFA 20 protiv Tarika Filipovića, Luke Bulića, ali i YouTube i gaming sceni poznatijih PvT Mole-a i Malajskog tapira. Tarik Filipović je sajam posjetio sa sinom Armanom. Posjetitelji koji su imali priliku zaigrati osvojili su vrijedne nagrade – PlayStation igre i pretplate na PlayStation Plus.

Danas, u petak, 15. studenoga, od 14 sati na glavnoj pozornici posjetitelji će moći uživo gledati grafitere u akciji tijekom Concrete Genie Art Showa. Grafiteri će ilustrirati poznate likove iz igre Concrete Genie, a posjetitelji će moći dobiti na poklon unikatni crtež s duhovima iz igre te druge vrijedne giveaway poklone.

PlayStation vas poziva na jedan od najvećih gaming sajmova u Europi koji se od 12. do 17. studenog održava na 21.000 kvadratnih metara izlagačkog prostora u osam dvorana Zagrebačkog velesajma. Kroz svih šest dana trajanja sajma posjetitelji mogu uživati u najvećem izdanju sajma do sada.

Na 200 kvadrata izložbenog prostora PlayStation je za posjetitelje pripremio PS Plus dio gdje će svi posjetitelji moći zaigrati FIFA 20 te isprobati svoje nogometne vještine.

 

Za one najmlađe tu je Kids Corner, uz fantastične nove igre MediEvil i Concrete Genie.

Od noviteta tu je NIOH 2, a premijerno će se moći isprobati i VR naslovi koji će svjetlo dana ugledati početkom iduće godine.

Ove godine u sklopu PlayStation izložbenog prostora je dio paviljona je posvećen Call of Duty: Modern Warfare naslovu.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *