Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Svi “skidaju” Zaka

U danima prije koncertnog spektakla, euforija među obožavateljima strelovito raste! Ulaznice za drugi samostalni nastup Ivana Zaka  gotovo su rasprodane, a obožavatelji pristižu iz cijele regije zatrpavajući društvene mreže i YouTube kanal coverima Ivanovih uspješnica! Najobrađivanija pjesma je Naučila si me po kojoj je Ivan i nazvao svoj subotnji koncert. Video linkovi pristižu iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja pa, za početak, pogledajte video dečka iz Slovenije koji je napravio odličan posao:

A dvojica mladih Hrvata su uz pomoć svojih gitara prikupili i nekoliko tisuća klikova:


Pažnju je privukla jedina cura među njima, koja možda i nije toliko uspješno izvela pjesmu, ali je uspjela prikupiti simpatije jer dolazi iz Slovačke:

Oni i mnogi drugi koji su uploadali svoje obrade, pokazuju da je Naučila si me na dobrom putu da ponovi uspjeh prošlogodišnjeg megahita Bolja od najbolje. Da su je odlično prihvatili, obožavatelji su pokazali neprestano je pjevajući na nedavnom druženju s Ivanom Zakom tijekom kojeg je ulica pred trgovinom Croatia Recordsa više od sat vremena doslovno bila zakrčena!

Uz mnoštvo odličnih autorskih pjesama, uzavrelu atmosferu, kao šećer na kraju, garantira i osvježeni popis gostiju. Ivanu će, osim već standardne partnerice Nede Ukraden, društvo na pozornici praviti i kraljica estrade Jelena Rozga, a priliku će dobiti i Ivanove uzdanice-tamburaški sastav Begini!

Vidimo se u subotu 23. veljače u Maloj dvorani Doma sportova s početkom u 20 sati.

Ivana Zaka možete pratiti putem njegovog  facebooka

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *