Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sve o njezi tijela, kose, lica na jednom mjestu

Festival dobrog stila Monika Mihajlović, Stjepan Perić3

Kraj studenog rezerviran je za premijerno izdanje Festivala dobrog stila powered by Bipa koji će se ove godine po prvi puta održava u zagrebačkom City Center one East. Najnoviji projekt po prvi puta na jednom mjestu okuplja najbolje u Hrvatskoj s područja njege tijela, lica i kose.

Festival dobrog stila powered by Bipa započeo je 30. studenog, završava 1. prosinca a sve se događa u prostoru City Center one East gdje svi ljubitelji mogu doznati sve o najnovijim trendovima iz područja njege tijela, lica i kose, imati priliku čuti savjete stručnjaka make upa i poznatih stilista te uživati u bogatom programu, koncertima, modnim revijama, ali i besplatnom šminkanju, frizuri, njezi noktiju, lica i tijela.

Festival dobrog stila Monika Mihajlović, Stjepan Perić

Tim povodom snimljena je i najavna kampanja u kojoj su glavni akteri popularni mladi glumci Stjepan Perić i Monika Mihajlović koji su ujedno preuzeli i uloge ambasadora festivala.

‘”Uživala sam na snimanju koje je zaista vrhunski odrađeno i s kojim sam se predstavila u ulozi ambasadorice Festivala dobrog stila što mi je posebno zadovoljstvo. Stil doživljavam kao priliku da se svakodnevno izrazim na neki svoj način, a u cijeloj priči najvažnije mi je da se osjećam dobro”, izjavila je mlada glumačka zvijezda Monika Mihajlović.

S Monikom se složio i miljenik nježnijeg spola, kolega glumac Stjepan Perić koji je dodao: “Smatram da stil predstavlja bitnu odrednicu vlastite osobnosti koja na neki način iskazuje i sam stav pojedinca. Drago mi je što sam se našao u ulozi ambasadora ovog velikog novog projekta i jako se veselim samom festivalu”.

Festival dobrog stila Monika Mihajlović, Stjepan Perić2

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *