Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Što on stvarno želi?

muskaracSvaki muškarac na dodire reagira drugačije. Njegov „paket“ nije njegova jedina erogena zona, to vjerojatno znate. No, da li znate sve male tajne i slabe točke vašeg partnera?

Otkrivamo vam sve njegove male tajne. Nadamo se da će vaš seksualni život postati vruć i neprocjenjiv.

Usnice i jezik

I sami znati kako nježan poljubac, njegov dodir i grickanje po usnici može utjecati na vas. Muškarcima su takvo stvari jednako drage i stimulirajuće kao i vama.

Bradavice

Da bradavice. Većina muškaraca jako je osjetljiva na ovome dijelu tijelu, pa čak i osjetljivija nego žene. Zato polako i osjećajno. Pratite njegovu reakciju, jako malo muškaraca ostane „hladno“ kada mu njegova voljena stimulira bradavice pošto je živčani sustav bradavice i intimnih organa povezan.

Oči

Ne samo optički poticaji nego i nježni poljupci oko očiju djeluju erogeno.

Uši

Dišite mu nježno u uho i pokažite mu kako se osjećate, to će mu probuditi raspoloženje. Osim toga lagano grickanje uha kod većine muškaraca budi tigra.

Ruke i prsti

Ovi dijelovi tijela su jako osjetljivi pošto tu završava većina živaca. Lagane masaže ili čak lizanje prsta dovesti će do željenog efekta.

Leđa

Također se i u leđima nalaze krajevi živaca. Ponajviše ljudi reagiraju na masaže u lumbalnoj regiji leđa.

Intimni organi, penis, testisi, međica i anus

Intimna zona jednostavno je i ostati će dio tijela kod kojeg muškarci najviše reagiraju. No nemojte se koncentrirati samo na penis. I kod drugih dijelova paketa poljupci i  nježno maženje dobro su došli.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *