Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Što muškarci žele?

sexSuprotno popularnom vjerovanju, muškarci nisu samo zadovoljni seksom. Žele da bude dobro i interesantno.

Da, znam, to je jako zahtjevno. Konzultirali smo se s par pravih muškaraca i otkrili smo tajnu. Muškarci su nam priznali što zapravo žele od žena.

1. Recite mu što želite

Ovo je jedna od najučestalijih muških želja. Oni umiru od želje za malo vođenja u krevetu. Muški dijelovi tijela su raličiti od ženskih i muškarci jednostavno moraju čuti što želite. “U večini slučajeva govor tijela i čitanje misli je jedini način da znam što žena želi”, povjerio nam se jedan muškarac. “To je umjetnost koju mladi muškarci kao ja provodimo, ali je daleko od savršenstva bez malo uputa ili se jednostavno izgubimo i napravimo fatalnu grešku.”

Jedan drugi muškarac nam se povjerio da “različete žene vole različite stvari, drugačiji način vođenja ljubavi, učestalost, pritisak”.

“Bilo bi uredu da nam jednostavno viknete i kažete što zapravo želite, a ne da mi pogađamo gdje da stavimo jezik, na primjer. Takav direktan način pomaže svima.”

2. Ostavite malo dlačica

Za sad je brazilka osvojila publiku, ali neki muškarci jednostavno ne žele ćelave žene. “Previše je žena bez dlačica”, rekao nam je jedan muškarac. “Puno je muškaraca koji vole izgled iz pornića ranih 70-tih. Zaboga, prije bih uzeo zvijezdu iz pornića iz 70 i neke koja zapravo liči na pravu ženu, a ne ovo što se danas nudi što sliči na neku lošu kopiju lutkice Barbie.

3. Uključite svoju unutarnju vozačicu kamiona

Dok mu govorite što želite i kako želite da vam radi neke stvari, slobodno prostačite.

“Volim kad žena kombinira riječi poput kurac, pička, mokro, svršiti”, otkrio nam je jedan muškarac. “Jednostavno, za mene je žena koja prostači u krevetu puno strastvenija i zanimljivija od fine curice.”

4. Gutajte

To bih vam vrlo rado objasnila, ali usta su mi puna.

5. Mastrubirajte

Priznajem, ponekad volim gledati kad muškarac drka, ali su ponekad čak i oni sramežljivi. Međutim, cure, vi nikada nemojte biti presramežljive. Muškarci obožavaju gledati žene kako se diraju. Osim što vas voli gledati, njemu je to i kao davanje instrukcija. Muškarci uče na taj način što i kako volite da vam radi. Zato cure, otpustite kočnice!

6. Masirajte ga gdje god stignete

“Obožavao bih kad bi mi žena za vrijeme seksa izmasirala leđa. Nismo tako puno drugačiji od žena, volimo se maziti i dirati u svakom trentku”, povjerio nam je jedan muškarac. “Ljuti me što mnoge žene misle da na nam je penis jedina erogena zona.”

Zapravo je dokazano da masaža leđa kao predigra pokazuje da vam je zapravo jako stalo do dotičnog muškarca, a ne da samo želiti seks s njim.

7. Budite otvorena uma

“Žene, podržite nas i ugodite nam kad želimo isprobati neke malo drugačije i čudnije stvari u krevetu”, rekao je Tomislav. “Nemojte odmah reći NE i odustati od novih stvari. Zaboga, pa mi smo muškarci, mi ćemo to najverojatnije probati samo jedanput i brzo izgubiti interes za tim.”

Naravno to ne znači da odmah morate pristati na sve što on poželi, ali ako igra uključuje lisice za ruke ili igranje uloga, na primjer, nemojte ga odmah otkantantati. Pružite mu priliku, možda vam se i svidi.

8. Opustite se

“Ako želite biti gore, budite gore. Ako želite žešći seks, budite žešće prema nama. Ne bojite se, mi ćemo vam uzvratiti”, rekao nam je Petar. “Mnoge žene vole seks u autu, ali nikako da poduzmu prvi korak jer se srame. Naš savjet je slobodno zajašite vašeg dečka na vozačkom sjedalu. Naravno, pobrinite se da je auto parkiran.”

Ako želite isprobati nove stvari recite to svom muškarcu. Ako muškarci išta mrze onda su to sramežljive žene u krevetu.

Drage žene, nadamo se da smo vam pomogli i da će vaš sljedeći odlazak u krevet ili auto s muškarcem završiti puno interesantnije za vas oboje nego do sad.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *