Split City Fashion raspisao natječaj za mlade dizajnere!

Ovogodišnje izdanje Split City Fashiona održat će se 14. i 15. lipnja u City Centeru One u Splitu, a najbolji dizajner po mišljenju stručnog ocjenjivačkog suda osvojit će, između ostalog, novčanu nagradu u iznosu od 3000 Eura.

najavaNatječaj za mlade dizajnere otvoren je od 14. veljače 2013. godine, a traje do 1. travnja 2013. godine. Prijaviti se mogu modni dizajneri ne mlađi od 16 godina, samostalni autori ili grupe od dva člana. Kolekcija koja se sastoji od najmanje 10, a najviše 12 modela mora biti nosiva i tematski povezana. Skice svih modela trebaju biti u boji te sadržavati detaljni opis modela i tkanine, a uz skice potrebno je priložiti fotografije (najmanje 2) odabranog gotovog modela. Skice i fotografije se šalju na e-mail adrese: split.city.fashion2008@gmail.com i u.m.d.split@gmail.com .  Uz sve navedeno potrebno je priložiti i kratku biografiju s kontakt telefonom i e-mail  adresom dizajnera.

Split City Fashion  svoja će vrata tako otvariti dizajnerima iz Hrvatske, ali i dizajnerima iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije. Od pristiglih će radova stručni ocjenjivački sud odabrati 12 najboljih koji će dobiti priliku svoj rad i talent prikazati na nadolazećem Split City Fashionu.

Dizajnerima će na Split City Fashion-u biti na raspolaganju vrhunski frizeri, šminkeri, manekenke i ispicijenti. Atraktivna lokacija u simbiozi s vrhunskom zvučnom i svjetlosnom kulisom učinit će nadolazeći Split City Fashion pravom poslasticom za sve modne sladokusce, a našim sponzorima plodno tlo za buduće poslovne projekte.

Projekt SPLIT CITY FASHION  je modni vikend koji se održava četvrtu godinu zaredom u organizaciji Udruge Modnih Dizajnera Splitsko-Dalmatinske županije. Split City Fashion je modni vikend koji za primarnu svrhu ima promociju rada mladih dizajnera na modnoj sceni u Hrvatskoj i regiji. Osim, za ovaj posao bitne medijske promocije, pobjednik Split City Fashion-a osvaja i bogatu novčanu nagradu u iznosu od  3 000 Eura. Svi sudionici Split City Fashion-a stječu iskustvo u revijskom programu, a od afirmiranih dizajnera, već poznatih javnosti, koji na Split City Fashion-u prikazuju kolekciju kao gostujući dizajneri, mladi dizajneri dobivaju sugestije i savjete za daljnji rad na modnoj sceni.

Projekt Split City Fashion pokreće odnosno ANIMIRA PROIZVODNJU, PROMOCIJU, PRODAJU I AFIRMACIJU TEKSTILNE I MODNE INDUSTRIJE U REGIJI. U modnu je orbitu lansirao sad već poznata imena hrvatske modne scene: Ivanu Drnas, Anamariju Asanović, 2M, Tinu Spahiju i mnoge druge.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *