Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Spektakularan završetak Olimpijskih igara

igre1Jučer, 12. kolovoza 2012., završile su još jedne Olimpijske igre. Nakon nevjerojatnog otvaranja Olimpijskih Igara, uslijedilo je još glamuroznije zatvaranje. Zatvaranje Olimpijskih igara režirao je poznati britanski redatelj Kim Gavin.

 

 

 

Čitav stadion bio je u obliku britanske zastave, a grupa Spice Girls uvela nas je u početak kraja ovih Olimpijskih Igara, svojom popularnom pjesmom „Wannabe.“

igre2

 

Svaka je zablistala u drugačijoj glamuroznoj kreaciji, i možemo reći da danas izgledaju bolje nego ikada.

igre3

 

igre4

 

Nastup je također uveličao Queen sa Freddiejem Mercuryem preko video zapisa. Zatim se na stadionu pojavila Jessie J, u prekrasnom Rolls Royceu.

igre5

 

Jedan od najboljih trenutaka večeri, koji je izazvao suze u očima mnogih gledatelja, bio je nastup Johnna Lennona sa izvedbom „Imagine.“ George Michael imao je odličan nastup, te je zapanjio gledatelje. Također su tu još nastupali Kate Bush, grupa Madness i Take That. Na stadionu se pojavio i David Bowie, koji je imao čast biti dio ove večeri. Kada se na stadionu pojavio nevjerojatan autobus, svi su gledali u čudu, no onda je Russell Brand otpjevao pjesmu poznatih Beatlesa „I Am The Walrus,“ a 80 tisuća gledatelja ostalo je bez daha. Iza njega nastupila je grupa Fatboy Slim, a autobus se za njihov nastup pretvorio u hobotnicu. Na prekrsanom gusarskom brodu, u pratnji viktorijanskih parova, Annie Lennox izvela je „Little Bird.“ Eric Idlea izveo je „Always Look on the Bright Side of Life,“, a tijekom izvedbe pistom je prošetala Kate Moss u kreaciji Alexandra McQuenna. Završni nastup imala je grupa The Who, sa pjesmom „My Generation.“

igre6

 

Na kraju se također plesala samba, te je zastava formalno predana sljedećem domaćinu Rio de Janeiru. Tome svemu, nazočio je predsjednik Olimpijskog odbora Jacques Rogge, a govor lorda Sebastiana Coea, bio je savršen završetak ove priče. Iza toga, uslijedio je vatromet, kakav svijet još nije vidio. Milijuni gledatelja imali su oči uprte u stadion, neki uživo, a neki preko malih ekrana.

igre7

 

Velika Britanija pokazala je da se čudo zbilja može izvesti, jer postoje ljudi kojima je kreativnost jednostavno urođena. Uspjeli su hladan London pretvoriti u grad pun života i svjetlosti. Zahvaljujemo im na ovakvome užitku. A, mi se nadamo da će Rio De Janeiro ovako nešto moći nadmašiti.

igre8

 

Pogledajte završni vatromet

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *