Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Snaga svjesnosti

nature 1Baš me život stalno muštra i daje mi do znanja koliko mi je svjesnost potrebna. Uz nju je toliko lakše živjeti. A tako se lako prebaciti na autopilot. Energija koja se materijalizira u našem životu su upravo naše misli i riječi. Svijet u kojem živimo, odnosi koje imamo… sve smo to sami kreirali. Kako kaže Biblija, svojom mišlju, riječju, djelom i propustom. Da, time stvarate svoj svijet. To su vaša oruđa.

Drugim riječima, ono što mislite materijalizira se u vašem svijetu, a ako o tome još i pričate, materijalizira se još brže. Bitno je da ne mislimo i ne govorimo o stvarima koje ne želimo u svom životu jer ih tako privlačimo.

Podsvijest doista sluša um i ono što joj se čini dovoljno puta ponovljeno ili dovoljno snažno osjećano, ona će kao pokorni sluga uslišati. Podsvijest radi za nas, ali moramo biti razumni gospodari.

Kada imate neku želju o kojoj stalno razmišljate, i pomalo se ponašate kao da se već obistinila, zasigurno i hoće.

Znamo da je smijeh najveći lijek, smijte se! Sjetite se smijati! To je gorivo za ubrzanje, odnosno tada postajete još jači magnet za ono što želite privući.

Pokušajte biti što svijesniji svojih misli, riječi i djela, i kada shvatite da radite protiv sebe, zaustavite se i krenite u drugom smjeru.

Negativno raznišljanje donosi razdor u život, donosi nesklad, siromaštvo, stalne pehove…

Pozitivno razmišljanje donosi sklad u život, radost, mir, blagostanje, ljubav, zdravlje…

Mi biramo kojim putem. Da li ćemo razmišljati pozitivno ili negativno.

Ako se odlučimo za pozitivu, i treniramo svijest, ubrzo će nam život biti ugodniji i živjet ćemo ga po svojim pravilima. Odabranim. Svjesno.

Ako želite biti bogati pričajte kao da jeste, zamišljajte kako trošite novac, kako darujete najdraže…isto tako trebamo činiti i ako želimo zdravlje (npr.zamišljamo kako se super osjećamo i kako smo upravo bili na sistematskom, a doktor je rekao da smo zdravi kao bebe), ili ako želimo srediti neke odnose (npr.zamišljamo ugodne razgovore sa osobama sa kojima to želimo učiniti), ili kako prizvati ljubav, proći ispit…

Samo malo treninga i život postaje bajka koju smo sami, svjesno, napisali…

Ana Krčelić Kovač

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *